15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Πάτρα: Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην «Πολιτεία» για τους μετανάστες

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, επιχείρηση «σκούπα» της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας, για την απομάκρυνση μεταναστών από τις εγκαταστάσεις της «Πολιτείας», επί της Ακτής Δυμαίων στην Πάτρα.

Αστυνομικές δυνάμεις, επιχειρούν στο σημείο και πηγές αναφέρουν, πως οι αλλοδαποί στην προσπάθεια τους να διαφύγουν, δεν διστάζουν να σκαρφαλώσουν σε στέγες των κτιρίων!

Η επιχείρηση οργανώθηκε, καθώς το τελευταίο διάστημα έχει καταγραφεί νέα αύξηση του αριθμού των μεταναστών που υπάρχουν στην Πάτρα, αρκετοί από τους οποίους έχουν βρει κατάλυμμα στις πρώην εγκαταστάσεις της ζυθοποιίας, έχοντας μετατατρέψει μάλιστα στο χώρο σε «ορμητήριο» προς το λιμάνι.

Πηγή: tempo24.news

Περισσότερα Άρθρα

ΔΕΣΜΟΙ ΑΙΜΑΤΟΣ: 127η τακτική εθελοντική αιμοδοσία στο Άργος

Σας καλούμε στην 127η τακτική εθελοντική αιμοδοσία του συλλόγου μας που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 17 και την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020 από τις 5:00μμ έως τις 8:00μμ στην Αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού Μέγας Αλέξανδρος στο Άργος. Κατά την διάρκεια της αιμοδοσίας θα γίνεται παράλληλα ενημέρωση και εγγραφές νέων δοτών Μυελού των Οστών σε συνεργασία […]

Ανακοίνωση των εργαζόμενων στην Νοσηλευτική Μονάδα Ναυπλίου

Με την εγκατάσταση του αξονικού τομογράφου στη Νοσηλευτική Μονάδα Ναυπλίου εκπληρώνεται επιτέλους ένα χρόνιο αίτημα των εργαζομένων για αναβάθμιση και ποιοτικότερη παροχή φροντίδας υγείας στο Νομό. Οποιαδήποτε κακόβουλη και συκοφαντική ανακοίνωση σχετικά με το εν λόγω θέμα, ΔΕΝ αφορά τους εργαζόμενους και το Διοικητικό Συμβούλιο των Εργαζομένων της Νοσηλευτικής Μονάδας Ναυπλίου.   ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ  ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ […]