15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Πάτρα: Πέταξε στα σκουπίδια 20.000 ευρώ – Η σακούλα εκτός από χρήματα έκρυβε και μία μεγάλη παγίδα!

Μέλος σπείρας που διαπράττει απάτες σε βάρος πολιτών συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας στην Πάτρα, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και των υπολοίπων μελών της ίδιας σπείρας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για 37χρονη αλλοδαπή, η οποία συνελήφθη τη στιγμή που παραλάμβανε από κάδο απορριμμάτων σακούλα με χρηματικό ποσό που είχε εναποθέσει μία γυναίκα.

Ειδικότερα, άγνωστος δράστης τηλεφώνησε στη γυναίκα που άφησε τα χρήματα, προσποιούμενος τον γιατρό και με το πρόσχημα της εμπλοκής του παιδιού της σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα, της ζήτησε 20.000 ευρώ σε μετρητά, προκειμένου να υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση.

Μάλιστα της ζήτησε να τοποθετήσει τα χρήματα μέσα σε σακούλα και να την αφήσει σε συγκεκριμένο κάδο απορριμμάτων, στην Πάτρα.

Η γυναίκα αντιλήφθηκε την απάτη και ειδοποίησε την Αστυνομία, με αποτέλεσμα αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών να συλλάβουν την 37χρονη, τη στιγμή που έπαιρνε τη σακούλα από τον κάδο απορριμμάτων.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο ενοικιαζόμενο δωμάτιο που έμενε προσωρινά η 37χρονη βρέθηκαν διάφορα κοσμήματα, και η Αστυνομία ερευνά για το αν αποτελούν προϊόν εξαπάτησης πολιτών.

Από την ίδια έρευνα προέκυψε, σύμφωνα με την Αστυνομία, ότι η συλληφθείσα, μαζί με άγνωστους συνεργούς της, αποπειράθηκαν χθες το μεσημέρι να αποσπάσουν από ηλικιωμένη γυναίκα το ποσό των 25.000 ευρώ, ωστόσο αυτή κατάλαβε τις προθέσεις τους και δεν τους παρέδωσε τα χρήματα.

ΠΗΓΗ: newsit

Περισσότερα Άρθρα

Αμαλιάδα: Άνδρας δέχθηκε επίθεση από το γουρούνι του και κατέληξε στο νοσοκομείο

Στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας κατέληξε αργά το απόγευμα της Τρίτης (18/8) ένας άνδρας 60 ετών από την Αμαλιάδα, ο οποίος δέχθηκε επίθεση από το γουρούνι του. Ο 60χρονος, όπως αναφέρει το patrisnews.gr, πήγε στο κτήμα του, για να ταΐσει το ζώο, αλλά όταν το πλησίασε το γουρούνι τού επιτέθηκε, τραυματίζοντάς τον σοβαρά στο πόδι. Ουρλιάζοντας από […]

«Δήμος Άργους Μυκηνών: Η ατομική ευθύνη θα περιορίσει την εξάπλωση του Κοροναϊού»

  Ο Δήμος Άργους Μυκηνών, στα πλαίσια των προληπτικών μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του Κοροναϊού, συστήνει σε όλους να ακολουθούν τις οδηγίες του ΕΟΔΥ για αυστηρή τήρηση των μέτρων ατομικής υγιεινής και σε περίπτωση που έχουν κάποια από τα συμπτώματα να ακολουθούν τα βήματα που συστήνει το Υπουργείο Υγείας, να επικοινωνούν με τον […]