18 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Πέθανε η Νανά Τοπάσκου – Άγνωστα τα αίτια του θανάτου της

Θρήνος για τη Νανά Ταπάσκου, η οποία έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, δίχως ακόμη να έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του θανάτου της.

Η είδηση έχει σκορπίσει θλίψη τόσο στην οικογένειά της όσο και στους ανθρώπους με τους οποίους είχε συνεργαστεί κατά το παρελθόν αφού εκτός από το μόντελινγκ είχε ασχοληθεί με την υποκριτική και το τραγούδι.

Έκανε τα πρώτα της βήματα συμμετέχοντας στο διαγωνισμό ομορφιάς Playmate το 1999, χωρίς ωστόσο να κερδίσει κάποιον τίτλο ενώ αργότερα ασχολήθηκε με την υποκριτική και το τραγούδι. Κυκλοφόρησε ένα CD single με τίτλο «Ό,τι Αγαπώ» και τραγουδούσε σε μαγαζιά στην επαρχία! Στη συνέχεια έκανε ένα πέρασμα από το σίριαλ «Ο Ιούδας φιλούσε υπέροχα» και συμμετείχε στο ριάλιτι «Αγρότης Μόνος Ψάχνει».

Αργότερα η Νανά Ταπάσκου άφησε πίσω της το χώρο της showbiz θέλοντας να δημιουργήσει τη δική της οικογένεια με τον επιχειρηματία, Μαυρουδή Αναγνωστάρα. Η Νανά είχε δυο παιδιά.

Τα τελευταία χρόνια ζούσε μόνιμα στις Σέρρες οπού μαζί με τον σύζυγό της διατηρούσαν καφέ ενώ έκανε και εκπομπή στο τοπικό ραδιόφωνο.

ΠΗΓΗ: Newsbomb.gr.

Περισσότερα Άρθρα

Η ακολουθία των Χαιρετισμών στην Παναγία Ναυπλίου

Με κάθε λαμπρότητα τελέσθηκε απόψε στον ενοριακό Ιερό Ναό της Παναγίας Ναυπλίου η ακολουθία της δεύτερης στάσης των Χαιρετισμών στην Παναγία. Η ακολουθία των Χαιρετισμών τελέσθηκε από τον εφημέριο του ναού  π. Διονύσιο Ταμπάκη. Χωρίς πολλούς πιστούς τελέσθηκε η ακολουθία των  Χαιρετισμών σε όλες τις εκκλησίες της περιοχής. Έκτακτη ανακοίνωση  έκανε κι η Μητρόπολη  Αργολίδας […]

Άλλα δύο άτομα κατέληξαν από κορονοϊό – Συνολικά 262 οι νεκροί στην Ελλάδα

Ακόμη δύο άτομα κατέληξαν στην Ελλάδα από κορονοϊό. Πρόκειται για έναν 58χρονο άνδρα ο οποίος πέθανε το πρωί της Κυριακής στο νοσοκομείο «Σωτηρία». Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά έπασχε από παχυσαρκία και νοσηλευόταν στη ΜΕΘ από τον Μάρτιο. Όσον αφορά το δεύτερο θύμα πρόκειται για μια 84χρονη που διεκομίσθη χωρίς σφυγμό στο ΓΝ Καρδίτσας το […]