17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Πέθανε μητέρα έξι παιδιών – Όλα βρέθηκαν θετικά στον κορωνοϊό


Μια ακόμη δραματική ιστορία που δείχνει το μέγεθος της επικινδυνότητας του covid-19 ήρθε στην δημοσιότητα, με μια μητέρα έξι παιδιών να πεθαίνει ενώ όλα βρέθηκαν θετικά στον ιό.
Το τραγικό περιστατικό συνέβη στο Λος Άντζελες, με την 43χρονη Brenda Martinez, να αφήνει την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο.

Η Brenda αρχικά παρουσίασε ήπια συμπτώματα και παρέμεινε σε καραντίνα στο σπίτι της, ωστόσο τρεις ημέρες αργότερα η κατάσταση της υγείας της παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και διακομίστηκε στο νοσοκομείο.

Η Brenda είχε υποκείμενο νόσημα, καθώς εδώ και χρόνια είχε διαβήτη. Όμως το πλέον ανησυχητικό είναι πως και τα έξι παιδιά της βρέθηκαν θετικά στον κορονοϊό, δείγμα του πόσο εύκολα μπορεί να γίνει η διασπορά του.
Όπως μετέδωσε το CBS, και τα έξι παιδιά, το μεγαλύτερο εκ των οποίων είναι 19, είναι καλά στην υγεία τους.

Περισσότερα Άρθρα

Μεξικό-Covid-19: 759 νέοι θάνατοι και 4.577 νέα κρούσματα

Το υπουργείο Υγείας του Μεξικού ανακοίνωσε χθες Δευτέρα ότι τις προηγούμενες 24 ώρες κατέγραψε ακόμη 759 θανάτους εξαιτίας του COVID-19 και 4.577 επιβεβαιωμένα κρούσματα μόλυνσης από τον SARS-CoV-2, με τον συνολικό απολογισμό της πανδημίας του νέου κορονοϊού να φθάνει έτσι τους 22.584 νεκρούς επί συνόλου 185.122 μολύνσεων. Η κυβέρνηση έχει τονίσει επανειλημμένα ότι ο πραγματικός […]

Μητσοτάκης: Αναστέλλεται για τρία χρόνια ο ΦΠΑ στις οικοδομές

  Δύο σημαντικές οικονομικές ειδήσεις ανακοινώνει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην ομιλία του στον Economist. Πρώτον, ο κ. Μητσοτάκης θα ανακοινώσει την αναστολή για 3 χρόνια του ΦΠΑ σε όλες τις οικοδομικές άδειες που εκδόθηκαν από 1-1-2006. Η κίνηση αυτή θα οδηγήσει άμεσα στην αναθέρμανση της παγωμένης (στη διάρκεια αυτής της δεκαετίας) αγοράς ακινήτων, που […]