18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Πέθανε ο γιος του Δημήτρη Κολλάτου, Άλκης

Έφυγε από τη ζωή ο Άλκης Κολλάτος, ο γιος του σκηνοθέτη Δημήτρη Κολλάτου.

Ο Άλκης Κολλάτος που έπασχε από αυτισμό άφησε σήμερα την τελευταία του πνοή από καρδιακή ανακοπή. Δίπλα του βρισκόταν ο αδελφός του Αλέξανδρος.

«Είναι άδικο να ζω εγώ και να φεύγει ο Άλκης» έγραψε ο σκηνοθέτης για την απώλεια του γιου του στον λογαριασμό του στο facebook.

«Σήμερα το πρωί έφυγε ο Άλκης από ανακοπή στο Τζάνειο νοσοκομείο, ο Αλέξανδρος ήταν δίπλα του. Εγώ σπίτι μου τα πόδια μου με φοβερούς πόνους με κράτησαν σπίτι. Είναι άδικο να ζω εγώ και να φύγει ο Άλκης».

Στον Άλκη ήταν αφιερωμένη και η ταινία με τίτλο «Η ζωή με τον Άλκη -La vie avec Alkis», βασισμένη στις πραγματικές εμπειρίες του Δ. Κολλάτου με τον γιο του που είχε αυτισμό.

 

Περισσότερα Άρθρα

Το Εσπερινό Λύκειο Ναυπλίου τίμησε την επέτειο του Πολυτεχνείου

Το Εσπερινό Λύκειο Ναυπλίου τίμησε και φέτος την ηρωική εξέγερση των φοιτητών στο Πολυτεχνείο πριν από 49 χρόνια, κατά της δικτατορίας των συνταγματαρχών. Η σπουδάζουσα νεολαία πρόταξε τα στήθη της και αγωνίστηκε σθεναρά για την επικράτηση της ελευθερίας και της δημοκρατίας στη χώρα μας, όπως έκανε πάντα ο Ελληνικός λαός. Η αυτοθυσία τους συντέλεσε αποφασιστικά […]

Μυτιλήνη: Του έβαλαν πρόστιμο 500 ευρώ γιατί ο σκύλος του γάβγιζε και ενοχλούσε

Πρόστιμο ύψους 500 ευρώ καλείται να πληρώσει ένας κάτοικος της Μυτιλήνης, επειδή ο σκύλος του γάβγιζε και ενοχλούσε! Ο άνδρας είχε τον σκύλο μέσα στο κατάστημα σε ειδικό χώρο σε κεντρική οδό της Μυτιλήνης. Η καταγγελία που έγινε στην αστυνομία τα μεσάνυχτα από γείτονα του καταστηματάρχη λέει πως ο σκύλος γαβγίζει και ενοχλεί. «Ο σκύλος μου είναι […]