11 °C Argos, GR
19 Μαρτίου 2024

Πέθανε ο γιος του Ρόμπερτ Ρέντφορντ

Ο Τζέιμς Ρέντφορντ, γιος του εμβληματικού ηθοποιού του κινηματογράφου Ρόμπερτ Ρέντφορντ, πέθανε στο σπίτι του στο Marin County της Καλιφόρνια σε ηλικία 58 ετών την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020.

Η οικογένειά του επιβεβαίωσε ότι πέθανε από καρκίνο των χοληφόρων πόρων στο ήπαρ, ο οποίος διαγνώστηκε ενώ ήταν σε αναμονή για μεταμόσχευση τον περασμένο Νοέμβριο.

Ο Τζέιμς Ρέντφορντ έδινε μάχη ενάντια στην Πρωτογενή Σκληρυντική Χολαγγειίτιδα, μια σπάνια αυτοάνοση νόσο που επηρεάζει το ήπαρ, για σχεδόν 30 χρόνια.

«Η θλίψη είναι ανυπολόγιστη με την απώλεια ενός παιδιού. Ο Τζέιμι ήταν ένας στοργικός γιος, σύζυγος και πατέρας. Η κληρονομιά του ζει μέσα από τα παιδιά του, την τέχνη, τις ταινίες και το αληθινό πάθος για τη συντήρηση και το περιβάλλον», ανέφερε εκπρόσωπος του 84χρονου Ρόμπερτ Ρέντφορντ. Πρόσθεσε ότι ο ηθοποιός θρηνεί με την οικογένειά του σε αυτήν τη δύσκολη στιγμή και ζητεί να γίνει σεβαστή η ανάγκη τους για ιδιωτικότητα.

Το πρωί της Δευτέρας, η σύζυγός του, Κάιλ, δημοσίευσε στο Twitter φωτογραφίες του σκηνοθέτη και ακτιβιστή για να τιμήσει τη ζωή του. «Ο Τζέιμι πέθανε σήμερα. Είμαστε λυπημένοι. Έζησε μια όμορφη, εντυπωσιακή ζωή και αγαπήθηκε από πολλούς. Θα λείψει πολύ. Ως σύζυγός του επί 32 χρόνια, είμαι πολύ ευγνώμων για τα δύο εντυπωσιακά παιδιά που μεγαλώσαμε μαζί. Δεν ξέρω τι θα κάναμε χωρίς αυτά τα τελευταία 2 χρόνια».

Περισσότερα Άρθρα

Να παραμείνει η “Πελοπόννησος ΑΕ” σε λειτουργία, αφού ολοκληρωθεί ο διαχειριστικός έλεγχος, ζητά η ΠΕΔ Πελοποννήσου

  Πραγματοποιήθηκε χθες 19-11-2020 η διακοπείσα Γ.Σ. της «Πελοπόννησος Α.Ε.» προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις με βάση τις θέσεις της ΠΕΔ και του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου. Ομόφωνα η Γ.Σ. της εταιρείας, όπως προκύπτει από τις έγγραφες θέσεις τους που κατέθεσαν στα πρακτικά οι μέτοχοι, στην οποία συμμετέχουν με 50% έκαστος η ΠΕΔ Πελοποννήσου και η Περιφέρεια […]

Μητσοτάκης: Καταθέτουμε τροπολογία για να μην μειωθεί το αφορολόγητο (video)

Την κατάθεση τροπολογίας στη Βουλή για τη μη μείωση του αφορολόγητου προανήγγειλε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης και κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα να την υπερψηφίσει. «Ο ΣΥΡΙΖΑ ανακάλυψε ξαφνικά την πολιτική μείωσης των φόρων, ενώ εκείνος είναι που με την υπεροφολόγηση και γονατίζοντας την μεσαία τάξη πέτυχε τα υπερπλεονάσματα. Εγώ […]