19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Πέθανε ο ηθοποιός Πάνος Ρεντούμης

Θλίψη έχει προκαλέσει στον καλλιτεχνικό χώρο η ξαφνική είδηση του θανάτου του ηθοποιού Πάνου Ρεντούμη. Την είδηση έκανε γνωστή ο Σπύρος Μπιμπίλας μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο Facebook.

«O πόνος φέτος δεν έχει τέλος. Ένας από τους καλύτερους μου φίλους, ένας αξιαγάπητος ηθοποιός, ένας άνθρωπος που μας έδεσαν τόσα πολλά στη ζωή και τη δουλειά που τόσο λάτρευε, έφυγε ξαφνικά. Βαριά η οδύνη αγαπημένε μου φίλε. Σε χαιρετούν όλοι οι ηθοποιοί» έγραψε ο ηθοποιός.

Ο Πάνος Ρεντούμης έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τη σειρά «Ρετιρέ» του Mega. Επίσης, κατά καιρούς είχε συμμετάσχει και σε άλλες γνωστές σειρές, όπως «Έγκλημα και πάθος», «Αληθινοί έρωτες», «Αν μ΄ αγαπάς», «Ανατομία ενός εγκλήματος», «Μια στιγμή δυο ζωές», «Το τρίτο στεφάνι», «Πάνω από το νόμο».

Περισσότερα Άρθρα

Μάθηση, δημιουργία & διασκέδαση αυτό το καλοκαίρι με την “Πυξίδα”

Το καλοκαίρι η “Πυξίδα” θα μας καθοδηγεί σε μάθηση, δημιουργία & διασκέδαση!Ελάτε να περάσουμε ωραία! Ελάτε να δημιουργήσουμε παρέα τις πιο όμορφες αναμνήσεις του καλοκαιριού! Σαν μικροί εξερευνητές Θα μάθουμε τον εαυτό μας και τον κόσμο μέσα από παιχνίδια, κατασκευές και δραστηριότητες! Ας διασχίσουμε το καλοκαιρινό μας μονοπάτι με πυξίδα μας την δημιουργία! ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ […]