20 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Πέθανε ο Κώστας Αντιπαριώτης – Θρήνος για το ελληνικό ποδόσφαιρο

Πέθανε ο Κώστας Αντιπαριώτης, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΟ και πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Αιγάλεω, σκορπώντας τη θλίψη στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο δικηγόρος Κώστας Αντιπαριώτης πέθανε σήμερα Μεγάλη Τετάρτη (15/04), αφήνοντας την τελευταία του πνοή σε ηλικία 74 ετών.

Ο εκλιπών είχε συνδέσει το όνομά του με το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς υπηρέτησε επί δεκαετίες την Ομοσπονδία, έχοντας υπάρξει μέλος της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ, αλλά και της Επιτροπής Εφέσεων.

ΠΗΓΗ: newsit.gr

Περισσότερα Άρθρα

Βασίλης Σιδέρης: Είμαστε περήφανοι, όσα υποσχεθήκαμε παίρνουν σάρκα και οστά

Ακόμη ένα λιθαράκι μπήκε σήμερα για την ουσιαστική αλλαγή και αναβάθμιση του Αργολικού ποδοσφαίρου, όπως την έχουμε οραματιστεί από την πρώτη μέρα που αναλάβαμε τη διοίκηση της Ένωσης. Έτσι λοιπόν με  τις σημερινές υπογραφές μεταξύ Περιφέρειας Πελοποννήσου και εργολάβου για τις βελτιώσεις των αγωνιστικών χωρών των Ενωσιακών γηπέδων σε Μυκήνες και Μαλαντρένι, ερχόμαστε πιο κοντά […]

Απέναντι στην ΑΕΚ ο Διομήδης στον τελικό του κυπέλλου χάντμπολ- Δηλώσεις του Λευτέρη Κρεμαστιώτη

Πριν λίγο η ΑΕΚ νίκησε και στον δεύτερο ημιτελικό τον Ολυμπιακό/Όμιλο Ξυνή με 26-18 και έκλεισε θέση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, εκεί που θα συναντήσει τον Διομήδη. Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί η ημερομηνία και ο τόπος διεξαγωγής του τελικού. Στο γεγονός πως ίσως η ομάδα του επαναπαύθηκε με το σκορ του πρώτο ημιτελικού […]