19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Πέθανε ο Λευτέρης Μυτιληναίος – Έχασε τη μάχη με τον κορονοϊό

Ο Λευτέρης Μυτιληναίος γεννήθηκε στην Αθήνα στις κυκλοφόρησε περίπου 20 ολοκληρωμένα άλμπουμ στούντιο, σε ετικέτες όπως η Columbia Records, η CBS Records International, η EMI και άλλα.

“Μπορεί να ήμουν τεμπελάκος. Δεν μου άρεσε και το ξενύχτι. Ήθελα να κοιμάμαι στις δύο κι όχι στις έξι τα ξημερώματα να βλέπω τους σκουπιδιάρηδες να βαράνε τα καρότσια» είχε δηλώσει παλιότερα στην «Espresso», χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως δεν μετάνιωσε για τη μακροχρόνια αποχή του από το επάγγελμα: «Έκανα τεράστια λάθη. Δεν έπρεπε να τα παρατήσω. Δεν σεβάστηκα την καριέρα μου. Ήμουνα τζόρας, μια μέρα τρελάθηκα και είπα πως δεν μου αρέσει ο τρόπος που γίνεται η δουλειά» είχε προσθέσει.

Το ρεπερτόριο του Λευτέρη Μυτιληναίου είναι τεράστιο: «Αμφιβολίες», «Δεν είναι, φίλε, όλες ίδιες οι καρδιές», «Κομπάρσος της καρδιάς σου δεν θα γίνω», «Ποια είσαι εσύ που την καρδιά μου δεν ρωτάς», «Λείπεις εσύ, λείπει η ζωή μου», «Γιατί μου τη θυμίσατε».

Το 2004 κυκλοφόρησε ένα διπλό CD με 31 τραγούδια και τίτλο «Η δική μου υπογραφή», για το οποίο είναι περήφανος. «Πήρε τρία χρόνια για να ολοκληρωθεί αυτή η δουλειά και μου κόστισε 161.000 ευρώ, επειδή ήθελα να κάνω το ψώνιο μου. Συνιστώ στον κόσμο να τα ακούσει αυτά τα κομμάτια στο διαδίκτυο» είχε πει.

Περισσότερα Άρθρα

Κλείνουν λόγω κορονοϊού τμήματα από το 4ο Δημοτικό Σχολείο και το 4ο Νηπιαγωγείο Ναυπλίου

Τέταρτο κρούσμα κορονοϊού στην Αργολίδα

Ένας άνδρας διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό στο Νοσοκομείο Άργους , δεν σχετίζεται με το ζευγάρι των ηλικιωμένων και γεωγραφικά δεν είναι σε Άργος και Ναύπλιο. Ο ασθενής διαγνώστηκε στο μηχάνημα που προμηθεύτηκε το Νοσοκομείο Αργολίδας με την οικονομική παρέμβαση των Δήμων Άργους-Μυκηνών και Ναυπλιέων. Ο ασθενής δεν χρίζει νοσηλείας και επέστρεψε στο σπίτι του και […]

Το Choy Lee Fut  στο Wai Hong Tournament 

Άλλη μια επιτυχημένη παρουσία  για τη σχολές  Choy Lee Fut Ναυπλίου και Άργους  στο 3ο Wai Hong Tournament  που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γήπεδο «Φοίβος» στο Ολυμπιακό Χωριό, το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Νοεμβρίου. Το πρωτάθλημα διοργανώθηκε από την ένωση Fu Jow Pai προς την τιμή του Grand Master Wai Hong ο οποίος έδωσε και το […]