19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Πέθανε ο Παναγιώτης Λαμπρόπουλος, πατέρας του αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας

«Έφυγε» από τη ζωή ο Παναγιώτης Λαμπρόπουλος

Σε ηλικία 91 ετών “έφυγε” την Τετάρτη  από τη ζωή ο τέως Περιφερειάρχης Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας, Πολιτικός Μηχανικός, Παναγιώτης Λαμπρόπουλος.

Ήταν ο πατέρας του νυν Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας, Χρήστου Λαμπρόπουλου.

“Αντίο, πατέρα” έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό ο γιος του, Χρήστος, αναρτώντας το πρόγραμμα της κηδείας.

Τα συλλυπητήριά του, εκ μέρους όλου του συμβουλίου, εξέφρασε ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, Μανώλης Σκαντζός, στην αρχή της συνεδρίασης της Τετάρτης.

Για τον αείμνηστο Παναγιώτη Λαμπρόπουλο μίλησε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας, στο περιφερειακό συμβούλιο της Τετάρτης.

Ειδικότερα, είπε… “Ήταν σημαίνων στέλεχος της ΝΔ, ήταν αρκετά χρόνια Περιφερειάρχης στην Πελοπόννησο και είναι πατέρας πολλών έργων και κυρίως πατέρας μιας δημοκρατικής συμπεριφοράς, διαλόγου και συνεννόησης. Έδωσε στην κοινωνία τρία άριστα παιδιά, αλλά έδωσε και ένα παράδειγμα δημοσίου ήθους και σεβασμού και στο Νόμο και στο δημόσιο χρήμα. Ας είναι αιωνία η μνήμη του. Μιλάμε για ένα δημόσιο λειτουργό που τίμησε σε κάθε περίπτωση το αξίωμα του.”

Περισσότερα Άρθρα

13ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Πελοποννήσου “ΓΕΦΥΡΕΣ” – Λουτράκι 20-27 Νοεμβρίου 2022

Το 13ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Πελοποννήσου “ΓΕΦΥΡΕΣ”, είναι υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού  και συνδιοργάνωση του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων και της Εταιρείας Πολιτισμού Cine@Art. Έχουμε την τιμή, ο σκηνοθέτης Θόδωρος Μαραγκός να είναι ο Πρόεδρος και η ηθοποιός Κατερίνα Χέλμη να είναι η Αντιπρόεδρος του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Πελοποννήσου “ΓΕΦΥΡΕΣ”. Το Φεστιβάλ “ΓΕΦΥΡΕΣ” προγραμματίζεται […]

Ορισμός νέων Αντιδημάρχων από τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο

Στον ορισμό νέων Αντιδημάρχων προχώρησε σήμερα, 12 Οκτωβρίου 2021 ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος. Η απόφαση: Α. Ορίζουμε από σήμερα 12/10/2021 και για ένα έτος τους κατωτέρω Δημοτικούς Συμβούλους ως έμμισθους Αντιδημάρχους του Δήμου Ναυπλιέων : 1. Ζέρβα Χρήστο 2. Λυκομήτρο Αλέξανδρο 3. Ρούτουλα Κωνσταντίνο Β. Ορίζουμε από σήμερα 12/10/2021 και για ένα έτος τη […]