19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Πέθανε σε ηλικία 47 ετών ο Δημήτρης Θεοδωρίδης

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 47 ετών άφησε πρωταθλητής της πάλης, Δημήτρης Θεοδωρίδης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Πάλης:

«Η οικογένεια της Πάλης πενθεί για την απώλεια του Δημήτρη Θεοδωρίδη. Ο επί σειρά ετών πρωταθλητής Ελλάδας και στέλεχος των Εθνικών ομάδων σε ηλικία μόλις 47 ετών έφυγε από τη ζωή από ανακοπή καρδιάς.

Ο Δημήτρης Θεοδωρίδης που το ήθος του και η αγάπη του για την Πάλη ήταν παράδειγμα προς μίμηση είχε σπουδαίες επιτυχίες και στο εξωτερικό. Οι σημαντικότερες ήταν ] το χάλκινο μετάλλιο στους Μεσογειακούς Αγώνες το 1993, η 4η θέση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων το 1994 και η 5η θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Νέων το 1993

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειά του και τους οικείους του για την αναπάντεχη απώλεια του».

Η κηδεία του Δημήτρη Θεοδωρίδη έγινε σήμερα Παρασκευή 1η Οκτωβρίου στις 5 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Χειμάρρου Σερρών.

Περισσότερα Άρθρα

Ιατρική απόβαση 2020: Εθελοντισμός και Εκπαίδευση με άρωμα Ελλάδας

Φοιτητές Ιατρικής εξασκούνται σε περίοδο αιχμής προσφέροντας σε αποκεντρωμένες Μονάδες Υγείας της ελληνικής επικράτειας Ένα καλοκαιρινό πρόγραμμα, με 24 έτη ιστορίας, διοργανώνεται και φέτος από την Επιστημονική Εταιρεία Φοιτητών Ιατρικής Ελλάδας (Ε.Ε.Φ.Ι.Ε.). Το Εθελοντικό, Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα «Ιατρική Απόβαση», πραγματοποιείται σε συνεργασία με Μονάδες Υγείας (Νοσοκομεία, Κέντρα Υγείας και Πολυδύναμα Περιφερειακά Ιατρεία), Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης και […]

Καταθέσεις στεφάνων για την εθνική επέτειο από μαθητές στο Ναύπλιο

Σήμερα το πρωί, οι μαθητές των σχολείων του Ναυπλίου, τιμώντας την εθνική επέτειο του 1821, κατέθεσαν στεφάνια στον ανδριάντα του Καποδίστρια αλλά και στην προτομή της Μπουμπουλίνας. Κατά την διάρκεια της κατάθεσης έγιναν απαγγελίες ποιημάτων από μαθητές και μαθήτριες δημοτικών σχολείων, κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή και έγινε και ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου.