15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Πέθανε 69χρονη στο «Σωτηρία» από κορωνοϊό

Θάνατος 69χρονης από κορωνοϊό καταγράφηκε την Τετάρτη το απόγευμα, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των νεκρών στη χώρα μας στους 274. Η γυναίκα που κατέληξε στο νοσοκομείο «Σωτηρία» έφερε υποκείμενα νοσήματα, αρτηριακή υπέρταση και σακχαρώδη διαβήτη τύπου 2.

Νωρίτερα ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 233 νέα κρούσματα, εκ των οποίων τα 20 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 10.757, εκ των οποίων το 55.6% άνδρες.

Τους 38 φτάνουν οι ασθενείς που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 68 ετών. 10 (26.3%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 94.7%, των διασωληνωμένων, έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 154 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

Περισσότερα Άρθρα

“Θυσιάζονται οι εργαζόμενοι ” – Κοινή παρέμβαση Αρβανίτη- Γαβρήλου

«Κ. Αρβανίτης και Γ. Γαβρήλος: Στο βωμό της πλατφόρμας θυσιάζει τους εργαζόμενους η κυβέρνηση Μητσοτάκη»   Συντελεστής σε ένα μεγάλο πισωγύρισμα για τα εργασιακά δικαιώματα των εργαζόμενων στις πλατφόρμες για άλλη μια φορά η κυβέρνηση της ΝΔ, καθώς τάχθηκε ενάντια στην προτεινόμενη ευρωπαϊκή Οδηγία για τη βελτίωση των εργασιακών συνθηκών όσων εργάζονται μέσω ψηφιακής πλατφόρμας. […]

Διενέργεια τεστ covid 19 έξω από το 1ο Λύκειο Άργους

Και σήμερα Παρασκευή 15/1/21 από τις 09:00 έως και τις 13:00 το μεσημέρι κλιμάκιο της ΚΟΜΥ βρίσκεται έξω από το 1ο Λύκειο Άργους για την διενέργεια τεστ covid 19. Πολλοί οδηγοί έχουν σπεύσει για τεστ με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί ουρά από τα αυτοκίνητα Η λήψη του δείγματος γίνεται αυστηρά μέσα από το αυτοκίνητο με […]