18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Πίστωση 1,7 εκ. ευρώ στην Αργολίδα για αναβάθμιση του οδικού δικτύου

Συνολική πίστωση 10.000.000 ευρώ θα κατευθυνθούν προς τις πέντε Π.Ε. της Περιφέρειας Πελοποννήσου προκειμένου να υλοποιηθούν άμεσα σε αυτές έργα βελτίωσης και συντήρησης του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου της κάθε μίας.

Αυτό αποφασίστηκε στην διάρκεια τηλεδιάσκεψης των πέντε χωρικών αντιπεριφερειαρχών υπό τον περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα.

Στη διάσκεψη, ειδικότερα -παρουσία και των διευθυντών Τεχνικών Έργων της κάθε Περιφερειακής Ενότητας-, εξετάστηκε η μέχρι τώρα πορεία των έργων του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων και των Κεντρικών Αυτοτελών Πόρων.

Η κατανομή της πιο πάνω πίστωση είναι από περίπου 1,7 εκ. ευρώ στις Π.Ε. Αργολίδας, Κορινθίας και Λακωνίας, περί τα 1,8 εκ. ευρώ στην Π.Ε. Αρκαδίας και περί τα 2,2 εκ. ευρώ στην Π.Ε. Μεσσηνίας.

Περισσότερα Άρθρα

Τροχαίο ατύχημα στη Νέα Κίο

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο νωρίτερα σήμερα στη Νέα Κίο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το τροχαίο σημειώθηκε στην διασταύρωση των οδών Νέας Κίου Άργους με την παραλιακή για Μύλους. Με τις μέχρι τώρα πληροφορίες τραυματίας είναι ένα άτομο οδηγός δικύκλου ενώ στο σημείο έσπευσαν η  αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Το τροχαί σημειώθηκε όταν ο […]

Ασταμάτητος ο Στέφανος Τσιτσιπάς – Προκρίθηκε στον τελικό του Barcelona Open

Ασταμάτητος ο Στέφανος Τσιτσιπάς Ούτε ο Γιανίκ Σίνερ κατάφερε να σταματήσει την ξέφρενη πορεία του Στέφανου Τσιτσιπά, που κέρδισε και τον Ιταλό με 2-0 σετ για να προκριθεί στον τελικό του Barcelona Open. Ο Έλληνας πρωταθλητής θα δώσει το “παρών” στον τελικό του Barcelona Open για δεύτερη φορά στην καριέρα του μετά το 2018, Έπειτα […]