17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Παίκτης κινδυνεύει με φυλάκιση πέντε ετών – Κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία.


Υπό κράτηση βρίσκεται ο Τεόφιλους Σόλομον, έπειτα από έντονο διαπληκτισμό που είχε με τη σύντροφο του στη μέση του δρόμου οπου κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία.
Η σύντροφος του Νιγηριανού επιθετικού κατέθεσε καταγγελία για άσκηση βίας σε επεισόδιο που έγινε στις 17 Φεβρουαρίου κι ο παίκτης συνελήφθη από την αστυνομία.
Ο Σόλομον, ο οποίος τα τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόταν στην Παρτιζάνι Τιράνων, κατηγορείται για άσκηση ενδοοικογενειακής βίας κι την Παρασκευή (19/2) τελεί υπό κράτηση. Μάλιστα, σύμφωνα με τη νομοθεσία της γειτονικής μας χώρας, κινδυνεύει με ποινή φυλάκισης εώς και πέντε χρόνια.

Ο Σόλομον είχε έντονη… συζήτηση με τη σύντροφό του στη μέση του δρόμου έξω από το σπίτι της, και θα οδηγηθεί στη δικαιοσύνη.

Περισσότερα Άρθρα

Πάρτι υποδοχής παιδιών πρώτης δημοτικού στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Άργους

Με μεγάλη χαρά για άλλη μια χρονιά ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Άργους σε συνεργασία με τις δασκάλες της Α΄ τάξης διοργάνωσε την υποδοχή των μαθητών που θα φοιτήσουν για πρώτη φορά στο σχολείο μας. Οι μικροί μαθητές είχαν την ευκαιρία σε χαρούμενο κλίμα να έρθουν σε επαφή με τους χώρους […]

Πολιτική Προστασία: Επίσπευση και απλούστευση διαδικασιών για αποζημιώσεις από φυσικές καταστροφές

Τροποποιητική απόφαση για την ενίσχυση των πληγέντων από φυσικές καταστροφές, με την οποία επισπεύδονται και απλουστεύονται όλες οι διαδικασίες, ξεπερνιούνται γραφειοκρατικά προσκόμματα, τόσο σε ότι αφορά στην υποβολή αιτήσεων αλλά και στους ελέγχους για την ταχύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, ενώ προστίθενται και νέες χορηγίες, εξέδωσε το υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας. Αξίζει να σημειωθεί […]