19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Παγκόσμιο ημερήσιο ρεκόρ κρουσμάτων Covid-19 στην Ινδία

Ξεπέρασαν τα 4 εκατομμύρια τα κρούσματα του κορονοϊού στην Ινδία μετά την αύξηση ρεκόρ που καταγράφηκε για μία ακόμη ημέρα σήμερα, καθιστώντας τη χώρα την τρίτη που περνά το όριο αυτό, μετά τις ΗΠΑ και τη Βραζιλία.

Σήμερα καταγράφηκαν στην Ινδία 86.432 νέα κρούσματα Covid-19, ημερήσιο παγκόσμιο ρεκόρ, σύμφωνα με τα στοιχεία του ομοσπονδιακού υπουργείου Υγείας.

Η Ινδία ξεπέρασε τα 4 εκατομμύρια κρούσματα μόλις 13 ημέρες αφού οι μολύνσεις είχαν φτάσει τα 3 εκατομμύρια. Αντίθετα είχαν χρειαστεί περισσότερες από 100 ημέρες για να περάσει από τα δύο στα τρία εκατομμύρια κρούσματα.

Στην Ινδία καταγράφονται ημερησίως τα περισσότερα κρούσματα Covid-19 σε παγκόσμιο επίπεδο εδώ και ένα μήνα, καθώς η κυβέρνηση της χώρας προχωρά στο άνοιγμα των επιχειρήσεων προκειμένου να κάνει επανεκκίνηση της οικονομίας η οποία έχει πληγεί από την επιδημία.

Ο αριθμός των νεκρών από κορονοϊό στη χώρα ανέρχεται σε 69.561.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Περισσότερα Άρθρα

Κώστας Τζιούμης: «Στηρίζουμε έργα που δίνουν ζωντάνια στα χωριά μας»

Τα εγκαίνια του πολιτιστικού κέντρου (παλιό δημοτικό σχολείο) και του περιβάλλοντα χώρου πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (24/6/2023) στη Χωτούσσα του Δήμου Τρίπολης. Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Τρίπολη κ. Κώστας Τζιούμης σημείωσε: «Έχει γίνει ένας καλαίσθητος χώρος. Είναι ένα έργο που έγινε με την προσωπική δουλειά που έκαναν οι κάτοικοι του χωριού, με την οικονομική συνεισφορά […]

Διατέθηκαν 5.000 rapid test για έλεγχο κορονοϊού σε εργάτες γης από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Συνολικά 5.000 rapid test για την ταχεία διάγνωση του κορονοϊού διατέθηκαν από την Περιφέρεια Πελοποννήσου προς τις 5 Περιφερειακές Ενότητες, προκειμένου να χρησιμοποιηθούν για τον έλεγχο των εργατών γης που πρόκειται να απασχοληθούν κατά την ελαιοκομική περίοδο. Συγκεκριμένα ανά Περιφερειακή Ενότητα δόθηκαν: στην Αργολίδα 800 r.t., στην Αρκαδία 400, στην Κορινθία 400, στη Λακωνία 1.400 […]