17 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Παναγιώτης Αναγνωσταράς: Ας καθίσουμε όλοι μαζί στο τραπέζι να αναζητήσουμε λύσεις 

Αφού λοιπόν  ο κ. Δήμαρχος θέλει να μιλήσουμε για  «τζάμπα μάγκες» ας μιλήσουμε.

Τζάμπα μάγκας κ. Δήμαρχε είναι αυτός που σε ένα  τόσο καυτό θέμα όπως είναι το Γηροκομείο, αρνείται να αναλάβει την Προεδρία του Ιδρύματος, όπως και το καταστατικό του προβλέπει ως πρώτη επιλογή  τον εκάστοτε Δήμαρχο, ψάχνει δεύτερες και τρίτες λύσεις μεταξύ των συμβούλων του που αρνούνται, και στο τέλος πετάει την μπάλα στην αντιπολίτευση!!!

Μπες μπροστά, ανέλαβε Πρόεδρος με όλες τις συνέπειες που θα επωμισθείς και τότε θα σε πούμε «Μάγκα».

Τα υπόλοιπα που κάνεις, κρυπτόμενος και ψάχνοντας για εξιλαστήρια θύματα μόνο «τζάμπα μάγκα» μπορεί να σε χαρακτηρίσουν.

Ζητώ συγνώμη από τους δημότες μας για τον χαρακτηρισμό  «τζάμπα μάγκας» όμως δεν επέλεξα εγώ αυτού του είδους την αντιπαράθεση.

Πέρα από όλα αυτά, θα πρότεινα στον κ. Δήμαρχο να καθίσουμε όλοι μαζί στο τραπέζι να αναζητήσουμε λύσεις  για να φανούμε χρήσιμοι στους δημότες μας. Εμείς να βοηθήσουμε θέλουμε!!!

 

Ναύπλιο –  Πρωτεύουσα ξανά

                                         Παναγιώτης  Αναγνωσταράς

                                              6-12-2019

Περισσότερα Άρθρα

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΚΕΑΣ: “Θα βρίσκομαι δίπλα στον Δήμαρχο μας και αρχηγό της παράταξης μας ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΩΣΤΟΥΡΟ”

Θα ήθελα με την παρούσα να επαναλάβω, όπως και το 2014 την στήριξη μου στον Δήμαρχο μας και αρχηγό της παράταξη μας ΝΑΥΠΛΙΟ.ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ, Δημήτρη Κωστούρο και να τονίσω ότι θα βρίσκομαι δίπλα του και σε αυτές τις εκλογές, όντας πάλι υποψήφιος για να μπορέσουμε όλοι μαζί να συνεχίσουμε το έργο το οποίο έχουμε ξεκινήσει […]

Βοήθεια και σε νοικοκυριά της Αργολίδας από την Περιφέρεια Πελοποννήσου στις αρχές της Μεγάλης Εβδομάδας

Συνολικά 18.000 νοικοκυριά με σοβαρό πρόβλημα διαβίωσης στις Π.Ε. Αργολίδας, Λακωνίας και Μεσσηνίας θα τροφοδοτηθούν στις αρχές της Μεγάλης Εβδομάδας -που ξεκινά στις 13 Απριλίου- με τρόφιμα, νωπό κρέας και είδη καθαριότητας από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, μέσω του ΤΕΒΑ (Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους). Η εν λόγω βοήθεια, από τώρα και στο εξής, θα […]