17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Παναγιώτης Νίκας: Άμεσα θα ξεκινήσει η κατασκευή της μαρίνας του Ναυπλίου

Με ικανοποιητικούς ρυθμούς εξελίσσεται η προετοιμασία για το έργο της μαρίνας του Ναυπλίου, δήλωσε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας.

Ο περιφερειάρχης πρόσθεσε ότι το έργο, προϋπολογισμού περί τα 100.000.000 ευρώ, αναμένεται να ξεκινήσει να κατασκευάζεται μέσα στον φετινό χρόνο.

Στόχος είναι, σημείωσε ο Π. Νίκας, να δοθεί επιπλέον ώθηση στον τουρισμό της περιοχής της Αργολίδας, αλλά και της Περιφέρειας γενικότερα.

Περισσότερα Άρθρα

“Αθλοδιακοπές στην Πόλη”: Camp αθλητικής και δημιουργικής απασχόλησης παιδιών από το Δήμο Άργους Μυκηνών

Το Πρόγραμμα <<ΑΘΛΟΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ>> του Δήμου Άργους – Μυκηνών είναι ένα καλοκαιρινό καμπ αθλητικής και δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά ηλικίας 6 έως 12 ετών θα βασίζεται στην ενεργό συμμετοχή των παιδιών, μέσα από αθλητικές δραστηριότητες εμπλουτισμένες με δράσεις βιωματικού χαρακτήρα, όπου τα παιδιά γνωρίζουν τον εαυτό τους, αναπτύσσουν τις δεξιότητές τους και την προσωπικότητά […]

Μεγάλη συγκέντρωση της Σόνιας Τάνταρου Κρίγγου στο Λυγουριό

Γέμισε το Πνευματικό Κέντρο Λυγουριού στην ομιλία της Σόνιας: Με τη Σόνια για να είναι η φωνή της Αργολίδας μέσα στην επόμενη Βουλή πιο ισχυρή, πιο δυνατή! «Ούτε η δυνατή βροχή δεν σταμάτησε την αγάπη σας!» σχολίασε η Σόνια Τάνταρου Κρίγγου την εικόνα του γεμάτου με κόσμο Πνευματικού Κέντρου στο Λυγουριό, όπου πραγματοποίησε την πρώτη […]