18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Παναγιώτης Νίκας: «Θέμα της Κυβέρνησης πότε θα λήξει το lockdown»

«Ο χρόνος που θα λήξει το lockdown, το οποίο έχει επιβληθεί πανελλαδικά για την αποτροπή της διάδοσης του κορονοϊού covid-19, είναι αποκλειστικό θέμα της κυβέρνησης και του ΕΟΔΥ με τις αποφάσεις των οποίων συντασσόμαστε, στο πλαίσιο της εθνικής στρατηγικής που εφαρμόζεται».

Αυτό σημείωσε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας στην υπηρεσιακή σύσκεψη που είχε σήμερα, μέσω τηλεδιάσκεψης, με τους χωρικούς αντιπεριφερειάρχες.

Στην σύσκεψη εξετάστηκαν τα πλέον πρόσφατα δεδομένα όσον αφορά την εξέλιξη της πανδημίας στην Περιφέρεια, σύμφωνα με τα οποία διαπιστώνεται σχετική ύφεση.

«Διαπιστώνουμε καλά σημάδια, αλλά αυτό επ’ ουδενί σημαίνει εφησυχασμό ή χαλάρωση, τόσο από την πλευρά των υπηρεσιών της Περιφέρειας, όσο και από την πλευρά των πολιτών» δήλωσε ο περιφερειάρχης για να καταλήξει τονίζοντας:

«Ο κόσμος δεν θα πρέπει να παρασύρεται, καθώς μπορεί να υπάρχουν αδιάγνωστοι ασυμπτωματικοί ή και διαπιστωμένα προσβεβλημένοι οι οποίοι, δυστυχώς, δεν έχουν ενημερώσει τις Αρχές».

Περισσότερα Άρθρα

Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη

Η 14η Ιουνίου έχει οριστεί ως Παγκόσμια Ημέρα του Εθελοντή Αιμοδότη με πρωτοβουλία του Παγκόσμιο Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ), του Ερυθρού Σταυρού και της Ερυθράς Ημισελήνου, της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Εθελοντών Αιμοδοτών και του Διεθνούς Οργανισμού Μετάγγισης Αίματος. Αφορμή για τον σημερινό εορτασμό είναι η ημερομηνία γέννησης του αυστριακού ιατρού Καρλ Λαντστάινερ, που ανακάλυψε τις ομάδες αίματος και τα […]

Πάσχα: Η εισήγηση της ΔΙΣ για τη λειτουργία των εκκλησιών τη Μ. Εβδομάδα και στην Ανάσταση

Τον τρόπο που θα μπορούσαν να λειτουργήσουν οι εκκλησίες κατά την Μ. Εβδομάδα και την Ανάσταση εισηγήθηκε με επιστολή της στην υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως η Διαρκής Ιερά Σύνοδος (ΔΙΣ). Η Εκκλησία προτείνει υπαίθριες Ακολουθίες, Ανάσταση σε πλατείες και αύλειους χώρους εκκλησίων, καθώς και μεγαλύτερο αριθμό πιστών εντός των ναών. Ειδικότερα, η πρόταση της Εκκλησίας […]