20 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Παναγιώτης Νίκας: Μόνο με μεγάλα έργα μπορούμε να οδηγηθούμε στην ανάπτυξη! 

Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζονται οι περιοδείες του Συνδυασμού “Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο” σε ολόκληρη την Περιφέρεια.

Στο πλαίσιο αυτό ο υπ. Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας επισκέφθηκε την Κυπαρισσία, όπου πραγματοποίησε ανοικτή συζήτηση με τους κατοίκους της περιοχής για τα ζητήματα που απασχολούν την Κυπαρισσία, τη Μεσσηνία και γενικά την Πελοπόννησο!

Μέσα από τη συνεχή επαφή που έχει αναπτύξει ο Π. Νίκας και οι συνεργάτες του με τους Πελοποννησίους σε κάθε Εκλογική Περιφέρεια, επιβεβαιώνεται καθημερινά η ανάγκη για αλλαγή στη διοίκηση της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Για να φτάσουμε την Πελοπόννησο εκεί που της αξίζει, χρειάζεται πρόγραμμα, ανιδιοτέλεια και σωστός σχεδιασμός! “Μόνο με μεγάλα έργα μπορούμε να οδηγηθούμε στην ανάπτυξη!”.

Η Κυπαρισσία, η Μεσσηνία και η Πελοπόννησος ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΣΕΛΙΔΑ γιατί ΑΞΙΖΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!

Περισσότερα Άρθρα

Έρευνα του ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΡΓΟΛΙΔΑ για το φυσικό αέριο στην Περιφέρεια- Τί λένε Νίκας, Καμπόσος, Κωστούρος, Βασιλόπουλος, Τζιούμης

Αναστάτωση στους πέντε νομούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου έχει προκληθεί από την δημοσιοποίηση της πληροφορίας ότι εξετάζεται (αν δεν έχει αποφασιστεί ακόμα) η απένταξη του προγράμματος ανάπτυξης δικτύων τροφοδοσίας φυσικού αερίου στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Η απένταξη αφορά τις πόλεις Τρίπολη, Κόρινθος, Άργος, Ναύπλιο που σχεδιαζόταν να τροφοδοτηθούν από τον αγωγό υψηλής πίεσης του ΔΕΣΦΑ και Καλαμάτα, […]