19 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 2-1: Το «classico»… βάφτηκε πράσινο

Με δύο γκολ από τους Μαουρίσιο (6′) και Σανκαρέ (73′), ο Παναθηναϊκός πήρε το μεγάλο ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό, που είχε το μυαλό του στο Europa League, για την 22η αγωνιστικής της Super League. Ο Ελ Αραμπί (82′) μείωσε για τους «ερυθρόλευκους», ωστόσο αυτό δεν έφτανε για να πάρουν το τρίποντο.

Κυνικός ο Παναθηναϊκός, επικράτησε 2-1 του Ολυμπιακού και του έσπασε το αήττητο στο φετινό πρωτάθλημα! Άριστα στημένη η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι στον αγωνιστικό χώρο, εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν και κατάφερε να πάρει το τρίποντο κόντρα στους Πειραιώτες που έβαλαν αντίδραση μόνο στο φινάλε του ματς!

Κορυφαίος ο Σανκαρέ με ασίστ και γκολ, από κοντά ο Μαουρίσιο αλλά και ο Βέλεθ για το τριφύλλι, με τον Μπουχαλάκη από την άλλη να είναι κορυφαίος του Ολυμπιακού και ο Σα να αποδεικνύεται μοιραίος για το λάθος του στο δεύτερο γκολ των «πράσινων».

Μια σειρά από αήττητα σερί έσπασαν στη Λεωφόρο. Πρώτα το φετινό αήττητο του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα, το αήττητο του Πέδρο Μαρτίνς κόντρα στον Παναθηναϊκό, αλλά και το σχεδόν… δύο χρόνια εκτός έδρας αήττητο των Πειραιωτών!

ΓΚΟΛ: 6′ Μαουρίσιο, 73′ Σανκαρέ (ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ) – 82′ Ελ Αραμπί

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 32′ Ιωαννίδης, 52′ Αλεξανδρόπουλος, 84′ Διούδης – 22′ Καμαρά, 76′ Μπα

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 95′ Μπα

Παναθηναϊκός (Λάζλο Μπόλονι): Διούδης, Μολό, Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, Βέλεθ, Αλεξανδρόπουλος (70′ Νιάς), Σανκαρέ, Μαουρίσιο, Ενγκμπακοτό (77′ Αϊτόρ), Ιωαννίδης, Καμπετσής (66′ Καρλίτος).

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ρέαμπτσιουκ, Σεμέδο, Παπασταθόπουλος (56′ Μπα), Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης, Καμαρά (76′ Μασούρας), Τιάγκο Σίλβα, Βρουσάι (46′ Βαλμπουενά), Φορτούνης (56′ Ελ Αραμπί), Χασάν (76′ Κάιπερς).

Πηγή: sports3.gr

Φωτογραφίες: intime.gr

 

 

Περισσότερα Άρθρα

Επίδειξη Κουνγκ φου στην Νέα Κίο

Οι αθλητικοί σύλλογοι  Choy Lee Fut Kung Fu, Άργους και Ναυπλίου κλείνουν την αγωνιστική χρονιά με μία επίδειξη Κουνγκ φού στην Νέα Κίο. Την Παρασκευή 28 Ιουλίου, στην πλατεία «Δημάρχου Κατριλιώτη» και με ώρα έναρξης 9:00 το βράδυ, οι αθλητές των συλλόγων έχουν ετοιμάσει ένα ιδιαίτερο πρόγραμμα με παραδοσιακό αλλά και μοντέρνο Κουνγκ φού. Είναι  η τελευταία παρουσίαση της αγωνιστικής ομάδας πριν την συμμετοχή  στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, τον Αύγουστο στην Κίνα.