18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Παναργειακός: Ο πατέρας πήρε τη θέση του γιου και έγραψε η ιστορία…

Σε αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας ο πατέρας μπήκε αλλαγή στη θέση του γιου του. Και όχι μόνο αυτό, αλλά ο Νίκος Μπουκάρας αγωνίστηκε σε αγώνα Κυπέλλου, έστω και για λίγα λεπτά σε ηλικία 49 ετών και δύο μηνών! Σε πανελλαδική φάση Κυπέλλου δεν έχει ξανασυμβεί!

Μοναδικό γεγονός και “διπλό” ρεκόρ έζησε χθες το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς ποδοσφαιριστής όχι μόνο έσπασε κάθε ρεκόρ με την ηλικία του, αλλά μπήκε αλλαγή στη θέση του γιου του!

Είναι από αυτά που φέρνει η ζωή να γίνουν ίσως μόνο μια φορά. Ο Παναργειακός μέχρι προχθές αδυνατούσε να κατέβει στον αγώνα Κυπέλλου με τον ΑΟ Υπάτου στη Θήβα. Μπροστά στον κίνδυνο να μηδενιστεί η ομάδα και να ξεκινήσει το πρωτάθλημα με -5 βαθμούς, μια… παρέα πήρε την πρωτοβουλία να πάρει τα 3-4 δελτία που είχαν μείνει και να εκδώσει άλλα 10-11, ώστε να πάει στη Θήβα και να παίξει! Ανάμεσα στην παρέα και ο Νίκος Μπουκάρας, παλιός ποδοσφαιριστής της ομάδας, που είχε να αγωνιστεί σε τέτοιο επίπεδο εδώ και είκοσι χρόνια και ο 16χρονος γιός του Βαγγέλης. Ο Λουκάς Κούρος ανέλαβε προπονητής και ο περσινός διευθυντής της ομάδας ανέλαβε το συντονισμό.


Η ομάδα βρέθηκε στο γήπεδο με τον μικρό Μπουκάρα στην ενδεκάδα και φυσικά ο ΑΟ Υπάτου από νωρίς καθάρισε το παιχνίδι, προηγήθηκε 4-0 στο ημίχρονο και τελικά νίκησε με 5-0 πατώντας φρένο. Λίγα λεπτά πριν τελειώσει ο αγώνα, ο Βαγγέλης αισθάνθηκε αδιαθεσία, του δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποφασίστηκε να αντικατασταθεί. Ο Νίκος που ήταν στον πάγκο δεν είχε εκφράσει την επιθυμία να παίξει, το αντίθετο μάλιστα, αλλά βλέποντας το πρόβλημα του μικρού σηκώθηκε! Και εκείνη τη στιγμή είχαμε δύο μοναδικά ρεκόρ.

ΠΗΓΗ κειμένου: soccerbase.info

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Αλέξης Ταμπούρης (είναι ένας από τους ανθρώπους που κατέθεσαν ψυχή και σώμα για να αγωνιστεί χθες ο Παναργειακός στη Θήβα). 

Περισσότερα Άρθρα

Ε.Π.Σ. Αργολίδας: Καταδικάζουμε την επίθεση στον Διαιτητή μας Χρήστο Δρούζα

Η Ε. Π. Σ. Αργολίδας καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, την άνανδρη επίθεση εναντίον του διαιτητή της Ένωσης μας Χρήστου Δρούζα, στον αγώνα ΑΕΣ ΜΕΘΑΝΩΝ -ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ, από φίλαθλο της τοπικής ομάδας. Τέτοιες ενέργειες πλήττουν βάναυσα το Αργολικό ποδόσφαιρο. Εκφράζουμε την συμπάθεια και την στήριξή μας προς τον διαιτητή μας καθώς και την απόλυτη […]