20 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Παράταση προθεσμίας για την έκδοση κάρτας μέλους από τις ΝΕ και τις ΤΟ του Κινήματος Αλλαγής

Σε συνέχεια των πρόσφατων εξελίξεων με την προκήρυξη του Έκτακτου Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ στις 23-24 Νοεμβρίου, η σχετική προθεσμία μετατίθεται για την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου.

  1. Μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας:

Τα εγγεγραμμένα μέλη μπορούν να εισέλθουν στην πλατφόρμα μελών στην ακόλουθη διεύθυνση: https://members.kinimaallagis.gr
Από την επιλογή «Απόκτησε την κάρτα μέλους», μεταβαίνουν στην οθόνη ταυτοποίησης στοιχείων, συμπληρώνουν τα απαιτούμενα, για την ταυτοποίηση τους  στοιχεία, μεταβαίνουν διαδοχικά στις καρτέλες «Επαλήθευση κινητού» & «Προσωπικά στοιχεία» και στη συνέχεια πληρώνουν ηλεκτρονικά την ετήσια συνδρομή τους (12 € το χρόνο).

  1. Μέσω των Νομαρχιακών Επιτροπών για τις Οργανώσεις εκτός Αττικής:

Ο Γραμματέας κάθε Ν.Ε. και με βάση τους όρους εμπιστευτικότητας που προβλέπουν οι σχετικές διατάξεις προστασίας των προσωπικών δεδομένων, συλλέγει το ποσό της ετήσιας συνδρομής από τα ενδιαφερόμενα μέλη, σε μετρητά, συμπληρώνοντας χειρόγραφα τα στοιχεία των μελών που έχουν εξοφλήσει την ετήσια συνδρομή τους, με  κατ’ ελάχιστον τα ακόλουθα στοιχεία:
Τηλέφωνο επικοινωνίας·  Email επικοινωνίας·  Διεύθυνση κατοικίας·  Τ.Κ·

Η κάρτα μέλους θα αποσταλεί αυτόματα στη διεύθυνση που έχει συμπληρώσει το μέλος τα προσωπικά στοιχεία, ισχύει για έναν χρόνο από την ημέρα εξόφλησης της ετήσιας συνδρομής μέλους. Αν έχει πληρώσει κατά το παρελθόν τη συνδρομή του, δεν απαιτείται η εκ νέου εξόφληση της.

Αν το μέλος δεν είναι εγγεγραμμένο ήδη, μπορεί να εγγραφεί μέσω της ίδιας διαδικασίας και στη συνέχεια να εξοφλήσει την ετήσια συνδρομή του.

Η κάρτα μέλους θα του αποσταλεί με τον ίδιο τρόπο.
Πληρ:697 7573336 Λαμπρόπουλος Παν.(αν. Γραμματέας)

Υπενθυμίζεται ότι εξακολουθεί να υφίσταται η δυνατότητα στα μέλη, σε περίπτωση που το επιθυμούν, να απευθυνθούν στην ομάδα εξυπηρέτησης μελών που βρίσκεται στο γραφείο 5Α της Χαριλάου Τρικούπη, Δευτέρα-Παρασκευή και ώρες 10:00-18:00. Εκεί τα μέλη μπορούν να υποστηριχθούν για να εξοφλήσουν την ετήσια συνδρομή τους ηλεκτρονικά, ή σε περίπτωση που το επιθυμούν με το αντίστοιχο ποσό σε μετρητά.

Αντίστοιχα, σε περίπτωση που δεν είναι εγγεγραμμένοι, να υποστηριχθούν για την ολοκλήρωση της εγγραφής τους ηλεκτρονικά.

 

Ο Γραμματέας της Ν.Ε. Αργολίδας
Λεων. Ζ. Κουτσογιάννης

Περισσότερα Άρθρα

Ο Σπύρος Μήτσου ο νέος υποψήφιος με τον Δημήτρη Σφυρή

Η αγάπη μου για τον τόπο που γεννήθηκα μεγάλωσα, ζώ και εργάζομαι. Η ανησυχία μου για το αύριο που καθημερινά βιώνουμε όλοι μας και περισσότερο εμείς οι νέοι. Με οδηγούν σε μια μεγάλη απόφαση. Αν θα πρέπει να συμβάλω ενεργά πλέον και να βάλω ένα λιθαράκι για ένα καλύτερο αύριο. Συζητώντας με τους φίλους μου […]

Συμβολική δράση της Αντιφασιστικής Πρωτοβουλίας Άργους

Την Τρίτη 6 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε συμβολική δράση της Αντιφασιστικής Πρωτοβουλίας Άργους έξω από το παλαιό Δημαρχείο της πόλης ενόψει της απόφασης για την δίκη της Χρυσής Αυγής. Αρκετός κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας με παρουσία πανό. Πολίτες του Άργους με κοινές δημοκρατικές αρχές και ευαισθησίες, ένωσαν τις δυνάμεις τους στον αντιφασιστικό-αντιρατσιστικό αγώνα, αντανακλώντας την διάθεση […]