17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Παράταση στις αιτήσεις για το φοιτητικό επίδομα

Δόθηκε παράταση στις αιτήσεις για το φοιτητικό επίδομα (ΙΚΥ)  λόγω του μεγάλου αριθμού αιτήσεων και των ερωτημάτων που έθεσαν ο υποψήφιοι σχετικά με τη δυνατότητα υποβολής αίτησης.

Ο λόγος για το Πρόγραμμα οικονομικής ενίσχυσης επιμελών φοιτητών που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες  για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019 ύψους 1.000 ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΙΚΥ:

Λόγω του μεγάλου αριθμού αιτήσεων και των ερωτημάτων που μας έθεσαν ο υποψήφιοι σχετικά με τη δυνατότητα υποβολής αίτησης για το Πρόγραμμα οικονομικής ενίσχυσης επιμελών φοιτητών που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες – ακαδημαϊκό έτος 2018-2019 ως προς την επιλογή των πεδίων και των μοριοδοτούμενων κριτηρίων, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΙΚΥ αποφάσισε, προς διευκόλυνση των αιτούντων, την χορήγηση παράτασης για την υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων έως την Παρασκευή 10-1-2020 και ώρα 15.00, έτσι ώστε να δοθεί η δυνατότητα σε όσους υποψήφιους επιθυμούν:

α) να υποβάλουν αίτηση υποψηφιότητας ή και

β) να προβούν στη διόρθωση στοιχείων της ήδη υποβληθείσας αιτήσεως τους (οδηγίες για τη διαδικασία άρσης οριστικοποίησης της υποβληθείσας αιτήσεως και υποβολής νέας αιτήσεως βλ.κεφ.12.1 του Εγχειριδίου χρήσης πληροφοριακού συστήματος αιτήσεων για το πρόγραμμα οικονομικής ενίσχυσης επιμελών φοιτητών που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες).

Περισσότερα Άρθρα

Η Χριστιανική Ένωση Άργους έκοψε την πίτα της

Η Χριστιανική Ένωση Άργους, έκοψε την πίτα της, στα γραφεία της επί της οδού Κοφινιώτου στο Άργος. Την πίτα ευλόγησε ο ιερέας π. Δημ.Κωστόπουλος, μετά του ιερέως π.Βασιλείου Δέδε. Ο Πρόεδρος της Ένωσης κ.Αναστάσιος Σκλήρης, δάσκαλος, προσφώνησε τα μέλη, και τους ευχήθηκε καλή χρονιά. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε επίκαιρη ομιλία, υπό το κ.Άγγελου Παπανικολάου, φαρμακοποιού, “Περί […]

Προφυλακίστηκε το 31χρονο μοντέλο που συνελήφθη με φιξάκια κοκαΐνης στη Γλυφάδα

Προφυλακίστηκε με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα το 31χρονο μοντέλο που συνελήφθη το περασμένο Σάββατο (21.08.201) στη Γλυφάδα. Στην κατοχή της βρέθηκαν 35 γραμμάρια κοκαΐνης. Σύμφωνα με πληροφορίες στην απολογία της, που διήρκησε για περισσότερο από δυο ώρες, η 31χρονη αρνήθηκε την κατηγορία της προμήθειας, κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών και δήλωσε αθώα. Στα δικαστήρια […]