18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Παράταση στο Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα και στο Επίδομα Στέγασης

Έως 31.5.2020 παρατείνεται η καταβολή του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος (πρώην ΚΕΑ) και του Επιδόματος Στέγασης σύμφωνα με την Υπουργική Απόφαση του Υπουργείου Εργασίας με στόχο τη διευκόλυνση των δικαιούχων καθώς δεν χρειάζεται να υποβάλουν εκ νέου αίτηση ύστερα από απόφαση της Υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, αρμόδιας για θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δόμνας Μιχαηλίδου.

Πιο συγκεκριμένα, παρατείνονται για ένα μήνα οι εγκριτικές αποφάσεις του Επιδόματος Στέγασης και του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος η ισχύς των οποίων έληγαν τον Απρίλιο και παρατάθηκαν για ένα μήνα, ενώ για δύο μήνες παρατείνονται οι εγκριτικές αποφάσεις των ανωτέρω προγραμμάτων η ισχύς των οποίων λήγει τον Μάϊο.

Περισσότερα Άρθρα

Στην ΕΡΤ1 την προσεχή Κυριακή μαθητές από σχολεία του Δήμου Ναυπλιέων (video)

O Δήμος Ναυπλιέων μέσω του EUROPE DIRECT Δήμου Ναυπλιέων προωθεί και υποστηρίζει τη διάχυση όλων των δράσεων ευρωπαϊκών προγραμμάτων με εν δυνάμει αντίκτυπο στην πόλη μας. Συγκεκριμένα με τη συνεργασία του Δήμου Ναυπλιέων και του Εurope Direct Δήμου Ναυπλιέων υποστηρίχθηκε η συμμετοχή σχολείων του Ναυπλίου στο έργο του Erasmus+ με τίτλο “EUropaSTEENS” που υλοποιεί εξ ολοκλήρου το Ινστιτούτο Έρευνας & Κατάρτισης Ευρωπαϊκών Θεμάτων με […]

Ανοικτός Δημόσιος Ηλεκτρονικός διαγωνισμός από την Δ.Ε.Υ.Α.Ν. για το έργο «Αποχέτευση ομβρίων στο κέντρο του Ναυπλίου ( ΕΝΔΕΚΑΤΗ –  ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ ΣΙΔΗΡΑΣ ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ )»

Η ΔΕΥΑΝ προκηρύσσει ανοικτό δημόσιο ηλεκτρονικό διαγωνισμό για την ανάδειξη αναδόχου εκτέλεσης ενός πολύ σημαντικού έργου όπως είναι η αποχέτευση ομβρίων στο κέντρο του Ναυπλίου ( ΕΝΔΕΚΑΤΗ –  ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ ΣΙΔΗΡΑΣ ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ ) Ο συνολικός χρόνος εκτέλεσης του έργου ορίζεται σε 12 μήνες. Ο προϋπολογισμός του είναι 825.000,00 πλέον ΦΠΑ. Η καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης προσφορών είναι […]