17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Παραιτήθηκε η Διοικήτρια του Νοσοκομείου Αργολίδας Μαρια Σαρίδη

Η Μαρία Σαρίδη, Διοικήτρια του Νοσοκομείου Αργολίδας έχει υποβάλει εδώ κι ένα μήνα περίπου την παραίτησή της στον υπουργό Υγείας Αθανάσιο Πλεύρη ο οποίος δεν την έχει κάνει ακόμα δεκτή.

Ο λόγος που την οδήγησε στην υποβολή παραίτησης είναι το γεγονός ότι έχει πάρει θέση επίκουρης καθηγήτριας στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

Σύμφωνα με φήμες ο διάδοχός της στη Διοίκηση του Νοσοκομείου ενδέχεται να είναι είτε κάποιος Θεοδωρόπουλος καταγόμενος από την Αργολίδα είτε η πρώην δήμαρχος Μάνδρας Αττικής.

Περισσότερα Άρθρα

Θανάσης Διαμαντόπουλος :Μου προκαλεί εντύπωση που ο Πρωθυπουργός επιτρέπει να γίνει η Πελοπόννησος σαμαρισταν

Ο καθηγητής πολιτικών επιστημών του Παντειου Πανεπιστημίου κύριος Θανάσης Διαμαντόπουλος, ερωτώμενος από την δημοσιογράφο Σωτηρία Παπαδοπούλου για το παραπολιτικα Αργολίδα, για το θέμα που έχει προκύψει με την Περιφέρεια Πελοποννήσου μας έκανε την παρακάτω δήλωση. “Βάσει αυτών που ακούω στην Καλαμάτα ο Νίκας είναι πνευματικός άνθρωπος και έχει παραγάγει μεγάλο έργο στην Πελοπόννησο. Μου προκαλεί […]

Ανδρέας Πουλάς: «Υγειονομική θωράκιση της νησιωτικής Ελλάδας ενόψει της νέας τουριστικής περιόδου»

Ερώτηση στη Βουλή: «Υγειονομική θωράκιση της νησιωτικής Ελλάδας ενόψει της νέας τουριστικής περιόδου» Το θέμα της υγειονομικής θωράκισης της νησιωτικής Ελλάδας ενόψει της νέας τουριστικής περιόδου έφερε στη Βουλή ο Ανδρέας Πουλάς με ερώτηση που κατέθεσε προς τον Υπουργό Υγείας. Στην ερώτηση ο κ. Πουλάς ζητά ενημέρωση σχετικά με τον σχεδιασμό της κυβέρνησης για την […]