17 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Παρελθόν από το Ναύπλιο 2017 ο Βασίλης Δριμούρας

Χώρισαν οι δρόμοι της πρωταθλήτριας ομάδας “Ναύπλιο 2017” και του κορυφαίου της σκόρερ Βασίλη Δριμούρα.

Ο ίδιος έγραψε στο fb:

Σήμερα ολοκληρώθηκε μια συνεργασία με μεγάλη επιτυχία….

Μια πολύ όμορφη, δύσκολη, τρελή και με πολύ ενδιαφέρον χρόνια τελείωσε η οποία στο τέλος της είμασταν εμείς οι πραγματικοί νικητές και ταυτόχρονα “Πρωταθλητές”. Πετύχαμε κάτι πάρα πολύ δύσκολο το οποίο φαινόταν ακατόρθωτο και δεν το πίστευε κάνεις πέρα από τους παίχτες, προπονητές και διοίκηση!

Από εκεί και πέρα είμαι πολύ χαρούμενος προσωπικά γιατί βοήθησα την ομάδα μου σε κρίσιμα σημεία “matchball⚽⚽⚽” και ίσως είναι ένας λόγος που βρίσκεται και στην “Γ εθνική”.

Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές μου και την διοίκηση της ομάδας. Εύχομαι επίσης μέσα από την καρδιά μου η ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της στην νέα κατηγορία που ανήκει!

Ευχαριστώ πολύ για την συνεργασία Παναγιώτη, Βαγγέλη, Βασίλη (οικογενειακοί μου φίλοι).

“KillBill9”

Περισσότερα Άρθρα

Ανακύκλωση στο Ράλλυ Ακρόπολις

Το ΙΝ ΤΗΕ LOOP αποτελεί τη νέα περιβαλλοντικά στοχευμένη πλατφόρμα του ομίλου Πλαστικά Θράκης, με στόχο τη δημιουργία αξίας από τα πλαστικά απορρίμματα μέσω της αναβαθμιστικής ανακύκλωσής τους Πρόκειται για μία πρωτοβουλία που ενισχύει τη συνεργασία μεταξύ εταιρειών, brands, δημόσιων φορέων, περιβαλλοντολογικών οργανώσεων και καταναλωτών, σχεδιάζει εξειδικευμένα συστήματα ανακύκλωσης κλειστού/ ελεγχόμενου κύκλου και μετατρέπει τα […]