18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Παρουσιάστηκε το πρόγραμμα του Loutraki Festival 2020

Το πρόγραμμα του φετινού Loutraki Festival 2020 –το οποίο θα πραγματοποιηθεί σε όλο το εύρος το Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, από 1η έως 12 Αυγούστου- παρουσιάστηκε σε συνέντευξη Τύπου, προχθες, Δευτέρα 29 Ιουνίου, στο Πνευματικό Κέντρο Λουτρακίου.

Στο φετινό πρόγραμμα περιλαμβάνονται, διεθνές φεστιβάλ κλασικής μουσικής, συναυλίες rock & blues, θεατρική παράσταση, καθώς επίσης και συναυλίες με γνωστά ονόματα όπως τη Γιώτα Νέγκα στο Λουτράκι και την Φωτεινή Δάρρα στους Αγίους Θεοδώρους.

Μιλώντας στην προχθεσινή εκδήλωση, ο αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Τάσος Γκιολής, ο δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων Γιώργος Γκιώνης, ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Σάκης Παπαθανασίου και ο καλλιτεχνικός διευθυντής του φεστιβάλ Πελοπίδας Μαυρόπουλος, τόνισαν πόσο σημαντικό είναι «να συνεχίσουν να πραγματοποιούνται σπουδαίες καλλιτεχνικές και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις σε αυτή την ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο λόγω κορονοϊού», επισημαίνοντας παράλληλα και τα μέτρα που πρέπει να λαμβάνουν οι διοργανωτές, αλλά και όλοι όσοι συμμετέχουν, για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Την εκδήλωση συντόνισε ο γνωστός παρουσιαστής Αλέξης Κωστάλας και επένδυσαν μουσικά οι Χρήστος Νινιός και Γιάννης Τσελώνης.

Περισσότερα Άρθρα

Παραμονή Χριστούγεννα (Φώτης Κόντογλου)

Κρύο τάντανο ἔκανε, παραμονή Χριστούγεννα. Ὁ ἀγέρας σα νά ῾τανε κρύα φωτια κι ἔκαιγε. Μα ὁ κόσμος ἤτανε χαρούμενος, γεμάτος κέφι. Εἶχε βραδιάσει κι ἀνάψανε τα φανάρια με το πετρόλαδο. Τα μαγαζια στο τσαρσί φεγγοβολούσανε, γεμάτα ἀπ᾿ ὅλα τα καλά. Ὁ κόσμος μπαινόβγαινε και ψώνιζε· ἀπο τό ῾να το μαγαζὶ ἔβγαινε, στ᾿ ἄλλο ἔμπαινε. Κι […]

Παναγιώτης Νίκας: «Πολύ δύσκολη κατάσταση στις περιοχές Αργους και Ναυπλίου»

Δύσκολες αναμένονται οι επόμενες ημέρες, όσον αφορά την εξέλιξη της πανδημίας της covid-19, στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, σημείωσε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, μετά την ενημέρωση που είχε σήμερα. Με βάση την ενημέρωση αυτή, ο περιφερειάρχης έκανε λόγο για πολύ δύσκολη κατάσταση στην Κορινθία, στην Αργολίδα -ιδίως στις περιοχές Αργους και Ναυπλίου-, αλλά και στην Τρίπολη. Σε […]