23 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Πασαρέλα από πανέμορφες Harley-Davidson στο Ναύπλιο

Απόβαση στο Ναύπλιο έκαναν εκδρομείς μέλη club της Harley-Davidson από πολλά μέρη της Ελλάδας, σήμερα Κυριακή 17 Φεβρουαρίου όπου με φόντο το Μπούρτζι και το Παλαμήδι, οι εντυπωσιακές μηχανές τράβηξαν τα βλέμματα ντόπιων και περαστικών στο λιμάνι του Ναυπλίου.

Η Harley-Davidson είναι αμερικανική βιομηχανία που κατασκευάζει μοτοσικλέτες. Ιδρύθηκε το 1903 από τους Ουίλιαμ Χάρλεϊ και Άρθουρ Ντέιβιντσον στο Μιλγουόκι των ΗΠΑ. Είναι μία από τις δύο βιομηχανίες μοτοσικλετών που κατάφεραν να επιβιώσουν από την ύφεση του 1929.

H εταιρία κατασκευάζει μοτοσικλέτες τύπου chopper με κλασικό ντιζάιν. Τα μοντέλα της αποτελούν αντικείμενο λατρείας και έχουν πιστούς οπαδούς σε όλο τον κόσμο.

Περισσότερα Άρθρα

Το συγκινητικό “αντίο” της Άλκηστις Παπαδημητρίου στην Πέπη Λαζαρίδου

Γνώρισα την Πέπη Λαζαρίδου μέσα από τις τάξεις του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων. Έμαθα να την εκτιμώ ιδιαίτερα στη διάρκεια των αγώνων για τη δημιουργία ενός μεγάλου και ενωμένου σώματος αρχαιολόγων, πέρα και πάνω από επίπλαστες διαφορές που μας κράτησαν χωρισμένους για χρόνια. Απόψε θέλω να θυμηθώ και να μνημονεύσω την τελευταία φορά που βρεθήκαμε μαζί. […]

Θρήνος στο Σολωμό Κορινθίας: «Έφυγε» από τη ζωή μέσα σε λίγες ημέρες λόγω κορονοϊού o διευθυντής του Δημοτικού σχολείου

Σήμερα έφυγε από κοντά μας, ένας πνευματικός άνθρωπος, ένας δάσκαλος ένας διευθυντής σχολείου ένας εξαιρετικός σύζυγος και τρυφερός πατέρας. Ο Λεωνίδας Ανδριανέσης! Αγαπητός σε όλους! Πάλεψε 20 ολόκληρες μέρες στην εντατική από τον κορονοϊό COVID-19. Όμως έχασε τη μάχη με τη ζωή παρόλο τις υπερπροσπάθειες των γιατρών. Έσβησε, ακολουθώντας την κοινή ανθρώπινη μοίρα και μάλιστα […]