20 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Παύλος Χρηστίδης: «Για τη Δανάη και την κάθε Δανάη»

Για τη Δανάη και την κάθε Δανάη.
Ο φόβος δεν έχει πάντα τρομακτικό πρόσωπο . Οι γυναίκες, για δεκαετίες, μεγαλώνουν μαθαίνοντας ότι πρέπει να προσέχουν παντού και πάντα.
Μπορεί κανείς να φανταστεί πόσο δύσκολο είναι για κάθε γυναίκα όλο αυτό;
Το #MeToo έχει αξία και θα έχει αξία μέχρι κάθε γυναίκα να περπατάει βράδυ στο δρόμο ακριβώς όπως κι ένας άντρας. Όπως ένας άντρας δεν ανησυχεί και δεν γυρνάει καν να κοιτάξει ποια περπατάει πίσω του, έτσι και κάθε γυναίκα έχει δικαίωμα να περπατάει χωρίς φόβο.
Παύλος Χρηστίδης 
Δικηγόρος – Εκπρόσωπος Τύπου ΠΑΣΟΚ / Κινήματος Αλλαγής 

Περισσότερα Άρθρα

ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδας: «Σε αυστηρότερο καθεστώς lockdownη Αργολίδα. Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου και τα άμεσα μέτρα που χρειάζονται για τη στήριξη του Νομού»

Η σημερινή ανακοίνωση ένταξης της Αργολίδας, σε καθεστώς σκληρού lockdown, συμπλήρωσε το χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου για το Νομό μας. Με μεγάλη μας λύπη, δυστυχώς, επιβεβαιώθηκαν οι χειρότεροι φόβοι μας, που είχαν αναφερθεί στην από 11/1/2021, ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ Αργολίδας. Χωρίς να έχουν εφαρμοστεί πραγματικά μέτρα, για την ασφάλεια των κατοίκων της περιοχής, και […]

Ιωάννης Μαλτέζος: «Επιβεβλημένη υποχρέωση μας η συντήρηση του οδικού δικτύου προς την ορεινή Αργολίδα» (pics &vid)

«Είναι επιβεβλημένη υποχρέωση μας η συντήρηση και βελτίωση του οδικού δικτύου προς την ορεινή Αργολίδα», είπε σε δηλώσεις του ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας, Ιωάννης Μαλτέζος που αναφέρθηκε με λεπτομέρειες σε όλα τα έργα που γίνονται ή θα γίνουν άμεσα προς το σκοπό αυτό. Ο κ.Μαλτέζος αναφέρθηκε επίσης για τις ενέργειες της Περιφέρειας και στις περιοχές και […]