19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Πειραιώς: Η στιγμή που το φορτηγό παρέσυρε αυτοκίνητα και “καρφώθηκε” σε κατάστημα – ΒΙΝΤΕΟ ντοκουμέντο

Βίντεο ντοκουμέντο από την πορεία που ακολούθησε το φορτηγό, πριν πέσει πάνω σε αποθήκη καταστήματος στην οδό Πειραιώς, φέρνει στη δημοσιότητα ο Alpha.

Το φορτηγό πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και “καρφώθηκε” πάνω στην αποθήκη του καταστήματος, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κανείς. Ο οδηγός, ωστόσο, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και δυστυχώς κατέληξε.

Πληροφορίες που μετέδωσε στο κεντρικό μαγκαζίνο του Realfm ο αστυνομικός συντάκτης Μαρίνος Αλειφέρης, αναφέρουν ότι ο οδηγός υπέστη έμφραγμα με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του οχήματος.

 

Δείτε το βίντεο από τον Alpha:

YouTube player

Περισσότερα Άρθρα

Εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

 Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, καθώς και της διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών, πραγματοποιήθηκε χθες (27.1.2021), εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Η επιχείρηση οργανώθηκε και υλοποιήθηκε από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου. Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν […]

Κατερίνα Καράμπελα: Μεγαλώνω μαμά!

Μεγαλώνω μαμά. Στέκομαι μπροστά στα γεγονότα με κριτική διάθεση αλλά και με φόβο που μου έχουν δημιουργήσει οι εμπειρίες, έχω χάσει τον αυθορμητισμό και οι αντιδράσεις είναι ισχνές. Δεν ενθουσιάζομαι εύκολα και κοιτώ τα επόμενα βήματα με προσοχή, βλέπετε έχω “πέσει” αρκετές φορές στο παρελθόν και οι κινήσεις μου είναι γεροντικές, γεροντίστικες. Κι αυτές οι […]