18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Περιμένοντας την Ολυμπιακή Φλόγα στις Μυκήνες και το Ναύπλιο (pics)

Όλα ήταν έτοιμα για να υποδεχτεί η Αργολίδα την Ολυμπιακή Φλόγα αλλά…

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή με ανακοίνωσή της, ματαίωσε το υπόλοιπο πρόγραμμα της Λαμπαδηδρομίας επί Ελληνικού εδάφους και βεβαίως και από το Ναύπλιο και τις Μυκήνες που είχαν συμπεριληφθεί στο πρόγραμμα και τη διαδρομή.

Αιτία, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής “Η απρόσμενα μεγάλη προσέλευση του κόσμου στη τελετή του Ολυμπιακού φωτός στη Σπάρτη… η απόφαση λήφθηκε σε συνεννόηση με το Υπουργείο Υγείας και με τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή με βαθιά αίσθηση ευθύνης καθώς η δημόσια υγεία είναι το υπέρτατο αγαθό και αυτές τις δύσκολες ώρες επιβάλλεται η λογική στάση από όλες τις πλευρές”.

Στην πύλη των Λεόντων στις Μυκήνες είχαν πάρει θέση ο γιατρός Μιλτιάδης Σιντόρης και ο προπονητής της ομάδας χάντμπολ του Διομήδη Γιώργος Χαλκίδης ενώ και στο Ναύπλιο είχαν ολοκληρωθεί οι προετοιμασίες, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που παρουσιάζουμε.

Στις Μυκήνες πάντως οι δυο λαμπαδηδρόμοι μετά τις εξελίξεις άνοιξαν κουβέντα με τους Ιάπωνες που είχαν από νωρίς καταφθάσει στο σημείο.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: INTIME

 

Περισσότερα Άρθρα

Ε.Π.Σ. Αργολίδας: Συγχαρητήρια στους Στάθη Μπελερή Μάριο Ντερβίση και Χάρη Καλαντζή για την κλήση τους στην Εθνική Κ16

Μεγάλη διάκριση για το Αργολικό ποδόσφαιρο οι κλήσεις των πρώην ποδοσφαιριστών των Προεθνικών ομάδων της Ε.Π.Σ. Αργολίδας και της Ακαδημίας του Αριστέα Άργους, Στάθη Μπελερή  Μάριου Ντερβίση και Χάρη Καλαντζή στο συγκρότημα της  ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Κ16 από τον Ομοσπονδιακό προπονητή Αλέξανδρο Αλεξιάδη για το αναπτυξιακό τουρνουά UEFA Κ16 που θα διεξαχθεί στην Κροατία από 27 […]