19 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Περιορίστηκε το πύρινο μέτωπο στο Κολιάκι Επιδαύρου – Σε επιφυλακή η πυροσβεστική για το Σάββατο

Οι ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής κατάφεραν και περιόρισαν το πύρινο μέτωπο στη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε το πρωί της Παρασκευής στο Κολιάκι Επιδαύρου.
Στο σημείο της πυρκαγιάς επιχειρούν ακόμα 64 πυροσβέστες, 18 οχήματα, 3 ομάδες πεζοπόρων, δύο αεροσκάφη και δύο ελικόπτερα.
Στο έργο της κατάσβεσης βοηθούν και υδροφόρες των δήμων. Πάντως, από την Πυροσβεστική σημειώνουν πώς δεν κινδυνεύουν κατοικημένες περιοχές από το πύρινο μέτωπο.
Προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι αυξημένες υπηρεσιακές απαιτήσεις, σε περιοχές όπου προβλέπεται πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κίνδυνου 4), από Ω/07: 30΄ της 01 Αυγούστου 2020, τίθεται σε μερική επιφυλακή το προσωπικό του Πυροσβεστικού Σώματος των κάτωθι Περιφερειακών Πυροσβεστικών Διοικήσεων:
Δυτικής Ελλάδας
Ιονίων Νήσων
Ηπείρου και
Πελοποννήσου

Περισσότερα Άρθρα

Εξιχνιάσεις κλοπών και απάτης σε Αργολίδα, Αρκαδία, Κορινθία, Συλλήψεις σε Λακωνία και Μεσσηνία

  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ   Εξιχνίαση μίας (1) περίπτωσης κλοπής   Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Άργους-Μυκηνών, μία (1) περίπτωση κλοπής σε βάρος ημεδαπής, που έγινε την 5.11.2022, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους-Μυκηνών Αργολίδας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 29χρονου ημεδαπού, για κλοπή.   ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ   […]

Παγκόσμια Ημέρα κατά της Πλαστικής Σακούλας

Η Παγκόσμια Ημέρα κατά της Πλαστικής Σακούλας (International Plastic Bag Free Day ) γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 3 Ιουλίου, με πρωτοβουλία οικολογικών οργανώσεων σε όλο τον κόσμο. Σύμφωνα με τους διοργανωτές ο εορτασμός παρέχει μια μοναδική ευκαιρία για να διαχυθεί το μήνυμα ότι ένας κόσμος χωρίς πλαστικές σακούλες είναι εφικτός. Τα δεδομένα είναι αποκαλυπτικά: -Κατά […]