20 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

“Πετάνε” για Μπίντγκοζ Καρκαλάτου-Γιαννοπούλου

Η Ελπίδα Καρκαλάτου (ΣΔΥ Αργολίδας) που θα αγωνιστεί στη σκυταλοδρομία 4Χ400μ και η Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου (ΓΣ Κηφισιάς) που θα τρέξει στα 800μ και 1500μ είναι ανάμεσα στα μέλη της ελληνικής αποστολής που αύριο και την Πέμπτη (δυο γκρουπ) θα “πετάξει” για το  Μπίντγκοζ της Πολωνίας.

Εκεί,  θα συμμετάσχει στο κορυφαίο γεγονός σε επίπεδο εθνικών ομάδων, το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων στίβου που θα διεξαχθεί το τριήμερο 9-11/8.

Η Ελπίδα δεν θα έχει μαζί της τον προπονητή της Γιώργο Καραπάνο καθώς ο ΣΕΓΑΣ επέλεξε άλλον προπονητή για την ομάδα σκυταλοδρομίας και όχι αυτόν που έχει σημειώσει φέτος τρία πανελλήνια ρεκόρ!

Η χώρα μας μετέχει στη Σούπερ Λίγκα, αφού κατάφερε να διατηρηθεί στις 12 κορυφαίες διοργανώσεις της Ευρώπης, πριν δύο χρόνια στη διοργάνωση της Λιλ. Φέτος το έργο των αθλητών και αθλητριών μας θα είναι δυσκολότερο, καθώς λόγω των αλλαγών που θα ισχύσουν στην διοργάνωση του 2021, στη Σούπερ Λίγκα θα πρέπει να μείνουν μόλις επτά ομάδες. Αυτό σημαίνει πως οι πέντε υπόλοιπες θα αφήσουν την κατηγορία και η νικήτρια ομάδα της Α΄κατηγορίας θα ανέβει προκειμένου να συμπληρωθεί η οχτάδα της διοργάνωσης του 2021. 

 Η χώρα μας μετέχει στο ίδιο γκρουπ με τις Τσεχία, Φινλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Μ. Βρετανία, Ιταλία, Πολωνία, Ισπανία, Σουηδία, Ελβετία, Ουκρανία.

-Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ Η ΚΑΡΚΑΛΑΤΟΥ ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΤΑ 400Μ. 

Περισσότερα Άρθρα

Το νέο ΔΣ του ΕΡΜΗ ΚΙΒΕΡΙΟΥ

Συνεχίζει η ίδια πετυχημένη διοίκηση στον Ερμή Κιβερίου με πρόεδρο τον γιατρό Θάνο Νταβέλο και μικρές αλλαγές στη σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου. Αναλυτικά η σύνθεση του νέου ΔΣ της ομάδας όπως προέκυψε από τις πρόσφατες εκλογές έχει ως εξής: Επίτιμος πρόεδρος: Γιώργος Κατσίρης Πρόεδρος: Θάνος Νταβέλος Αντιπρόεδρος: Δημήτρης Καρκούλης Γενικός Γραμματέας: Μιχάλης Γκαύρος Ταμίας: Γιάννης […]