17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Πετράκος – Δρούγκας: Τί ζητάνε στην επιστολή – πρόταση τους

 

Αναλυτικά, η Επιστολή –  Πρόταση των  Θανάση Πετράκου και Δημοσθένη Δρούγκα:

Κύριε Πρόεδρε, κύριε Περιφερειάρχη

Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι

Η επιλογή της  Πανελλήνιας Ένωσης Μεταποιητών – Τυποποιητών Ελλάδας (ΠΕΜΕΤΕ)  να στείλει εξώδικη διαμαρτυρία και στον κ. Περιφερειάρχη  μετά το εξώδικο στις εφημερίδες και στους δημοσιογράφους επιβεβαιώνει ότι έχει  απύθμενο θράσος  . Με την απόφαση της αυτή η ΠΕΜΕΤΕ υπερέβη κατά πολύ τα εσκαμμένα και γίνεται άκρως προκλητική . Κατά τη γνώμη μας  όπως τονίσαμε και πριν τρείς ημέρες  όμως εκτός  από θρασύτατη και  προκλητική η  ΠΕΜΕΤΕ δείχνει  ότι έχει ενοχές  και για αυτό ακολουθεί τη γνωστή τακτική « η καλλίτερη άμυνα είναι η επίθεση».

Κυρίες και κύριοι της ΠΕΜΕΤΕ επειδή μας προκαλείτε όλους  εμείς αλλά πιστεύουμε και τα 51 μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου θεωρούμε ότι το εξώδικο στον κ. Περιφερειάρχη είναι και εξώδικο και σε εμάς αλλά και σε όλα  τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου. Για αυτό  θα σας πούμε ότι μας έρχονται στο μυαλό μας  δυο     λαϊκές παροιμίες  : 1ον «εκεί που μας χρωστάγανε ζητάνε και τα ρέστα» και 2ονη ολίγον ακατάλληλη   « και γ@@@ει και σκούζει».

Αφού επιλέξατε κ.κ. της ΠΕΜΕΤΕ  πόλεμο με τη Πελοπόννησο  θα τον έχετε .

Κύριε Πρόεδρε

Επειδή αποτελεί μεγίστη πρόκληση  η  αποστολή  του  εξωδίκου από την ΠΕΜΕΤΕ στον κ. Περιφερειάρχη σας καλούμε να συγκαλέσετε έκτακτη και κατεπείγουσα  συνεδρίαση του  Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου άμεσα με μοναδικό θέμα :

«Την έκφραση αλληλεγγύης του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου στον κ. Περιφερειάρχη και η πολιτική μας απάντηση στην πρόκληση της ΠΕΜΕΤΕ».

Θεωρούμε ότι δεν μπορούμε και δεν πρέπει να μείνουμε μόνο στις νομικές ενέργειες ούτε να γίνει η απάντηση στην τακτική συνεδρίαση του ΠΕΣΥΠ  .

Παράλληλα καλούμε την κυβέρνηση  να πάρει θέση και για τα εξώδικα αλλά όλα τα Δημοτικά Συμβούλια και τους φορείς της Πελοποννήσου   τις Ενώσεις των Δημοσιογράφων  , τους βουλευτές,   να καταγγείλουν την   προκλητική και εκφοβιστική αυτή  ενέργεια της ΠΕΜΕΤΕ η οποία δεν στρέφεται μόνο κατά της Ελευθερίας του Τύπου αλλά και κατά των πολιτικών ελευθεριών και της δυνατότητας των αιρετών εκπροσώπων του λαού στην Αυτοδιοίκηση να διατυπώνουν ελεύθερα τη γνώμη τους.

 

  Οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της «Αγωνιστικής Συνεργασίας Πελοποννήσου»

Θανάσης Πετράκος και Δημοσθένης Δρούγκας

 

Περισσότερα Άρθρα

Χρυσές ευκαιρίες

ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ είχε αμφιβολίες σχετικά με τις προθέσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη, τότε οι προτάσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για το «σχέδιο Μάρσαλ» είναι η απάντηση που τα ξεκαθαρίζει όλα: η Ελλάδα -αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά μέσα στις επόμενες ημέρες, ώσπου η πρόταση να γίνει απόφαση- παίρνει πολλά χρήματα, τα περισσότερα εκ των οποίων δεν θα […]

Γιάννης Μανιάτης : “Δεν έστειλα οποιουδήποτε είδους χαιρετισμό, ή άλλο μήνυμα”

Γ. Μανιάτης: «Στηρίζω το ψηφοδέλτιο του κ. Τάσσου Χειβιδόπουλου» Ο Βουλευτής Αργολίδας του ΚΙΝΑΛ, καθ. Γιάννης Μανιάτης, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Είναι γνωστό ότι στις επόμενες δημοτικές εκλογές στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις το ψηφοδέλτιο “ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ ΞΑΝΑ” με επικεφαλής τον κ. Τάσσο Χειβιδόπουλο. Κατά συνέπεια, αποτελεί κραυγαλέο ψέμα και χυδαία προπαγάνδα, η ανακοίνωση, […]