18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Πολλές συλλήψεις σε Κορινθία και Μεσσηνία – Σε εξέλιξη οι έρευνες για την χθεσινή απόπειρα ανθρωποκτονίας σε τοπική κοινότητα του Δήμου Βέλου – Βόχας

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Σε εξέλιξη οι έρευνες για την εξιχνίαση υπόθεσης απόπειρας ανθρωποκτονίας

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών, για την εξιχνίαση υπόθεσης απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος 44χρονου αλλοδαπού, η οποία έγινε χθες (15.7.2020) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Βέλου- Βόχας Κορινθίας, όταν άγνωστοι δράστες επιβαίνοντας σε δίκυκλη μοτοσικλέτα, πυροβόλησαν κατά του 44χρονου, με αποτέλεσμα το τραυματισμό του στο αριστερό του πόδι. Ανωτέρω δράστες τράπηκαν σε φυγή και αναζητούνται. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.

Συνελήφθη ένα άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες (15.7.2020) το βράδυ, στον Ισθμό Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 26χρονος αλλοδαπός, γιατί κατείχε  ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους, -12,7-γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.

Συνελήφθη ένα άτομο για καταδικαστικό έγγραφο

Συνελήφθη, χθες (15.7.2020) το βράδυ, στο Βραχάτι Κορινθίας, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κορινθίας, 32χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Πατρών, για απάτη.

Συνελήφθη ένα άτομο για απόπειρα κλοπής

Συνελήφθη, σήμερα (16.7.2020) και πρώτες πρωινές ώρες, στα Εξαμίλια Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κορίνθου, 38χρονος ημεδαπός, γιατί λίγο νωρίτερα, μαζί με 22χρονο ημεδαπό, ο οποίος αναζητείται, εισήλθαν σε προαύλιο χώρο οικίας, χωρίς ωστόσο να αφαιρέσουν κάτι καθώς έγιναν αντιληπτοί. Επιπλέον, κατασχέθηκε δίκυκλο μοτοποδήλατο, το οποίο όπως προέκυψε, είχε δηλωθεί η κλοπή του την 15.7.2020, από περιοχή της Αργολίδας και θα αποδοθεί στον ιδιοκτήτη του. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Συνελήφθησαν δύο άτομα για κλοπή

Συνελήφθησαν, χθες (15.7.2020) το μεσημέρι, στο Μελιγαλά Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του  Αστυνομικού Τμήματος Οιχαλίας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 31 και 37 ετών, αντίστοιχα, γιατί λίγο νωρίτερα αφαίρεσαν από εξωτερικό χώρο συνεργείου αυτοκινήτων διάφορα σιδερένια αντικείμενα.

Περισσότερα Άρθρα

Κλείνουν δυο τμήματα στο 1ο Γυμνάσιο Άργους λόγω κορονοϊού

Κλείνουν δυο τμήματα στο 1ο Γυμνάσιο Άργους λόγω κορονοϊού ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Σχετικά με αναστολή λειτουργίας Τμημάτων Σχολικής Μονάδας της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Αργολίδας Σας ενημερώνουμε ότι, μετά την επιβεβαίωση κρουσμάτων COVID-19 σε σχολική μονάδα αρμοδιότητάς μας, και λαμβάνοντας υπόψη τη γνωμοδότηση και τις προτάσεις της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας […]

Το Αυτοτελές Τμήμα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ναυπλιέων ενημερώνει και απαντά!

Το Αυτοτελές Τμήμα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ναυπλιέων ενημερώνει και απαντά! 1) Αρμοδιότητα της Πολιτικής Προστασίας είναι βάσει του Ν. 4662/2020 και όπως έχει εξειδικευτεί και εγκριθεί με το ΦΕΚ Β’ 4851/2020 είναι ο συντονισμός και η οργάνωση προκειμένου ο Δήμος να είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει ενδεχόμενες φυσικές καταστροφές. Κατά συνέπεια, σε περίπτωση πυρκαγιάς η […]