15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Προκαλεί ξανά ο Τσαβούσογλου: Τα νησιά δεν έχουν υφαλοκρηπίδα

Προκλητικός εμφανίστηκε για ακόμη μια φορά ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, ρίχνοντας κι άλλο “λάδι στη φωτιά”.

“Τα νησιά δεν έχουν υφαλοκρηπίδα, μόνο χωρικά ύδατα που φτάνουν τα 6 ναυτικά μίλια”, υποστήριξε ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, σε συνέντευξή του στο κανάλι 24.

Ο Τσαβούσογλου μάλιστα έδειξε και τον χάρτη με τις περιοχές για τις οποίες ζητείται άδεια για έρευνες και γεωτρήσεις ανατολικά των ελληνικών νησιών, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει η ανταποκρίτρια του ΣΙΓΜΑ στην Κωνσταντινούπολη, Μαρία Ζαχαράκη.

Πηγή: sigmalive.com

Περισσότερα Άρθρα

Ο Γ. Ανδριανός στην τελετή λήξης των μαθημάτων της Σχολής Τουριστικής Εκπαίδευσης – ΙΕΚ Τουρισμού Πελοποννήσου του Υπουργείου Πολιτισμού στο Άργος.

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός παρευρέθηκε στην τελετή λήξης των μαθημάτων της Σχολής Τουριστικής Εκπαίδευσης – ΙΕΚ Τουρισμού Πελοποννήσου του Υπουργείου Πολιτισμού στο Άργος. Στον χαιρετισμό που απηύθυνε, ο κ. Ανδριανός μεταξύ άλλων επεσήμανε πως κάθε χρόνο η σχολή αποδεικνύει τη μεγάλη αξία της για την ευρύτερη τοπική κοινωνία καθώς προσφέρει […]