15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Προληπτικά τεστ (rapid tests) σε υπαλλήλους του Δήμου Ερμιονίδας

Προληπτικά τεστ (rapid tests) για ανίχνευση κορονοϊού σε υπαλλήλους του Δήμου Ερμιονίδας, διενήργησαν την Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου οι κινητές ομάδες Υγείας ( Κ.ΟΜ.Υ ) Αργολίδας του ΕΟΔΥ.

Η εξέταση πραγματοποιήθηκε στον χώρο του Δημαρχείου και στις αποθήκες του Δήμου Ερμιονίδας. Ο έλεγχος πραγματοποιήθηκε με την λήψη ρινικού επιχρίσματος, στο πλαίσιο ελέγχων που διενεργεί ο Ε.Ο.Δ.Υ. σε υπαλλήλους υπηρεσιών του δημόσιου τομέα, οι οποίοι έρχονται σε άμεση επαφή με το κοινό. Λήφθηκαν συνολικά 41 δείγματα. Όλα τα αποτελέσματα βγήκαν αρνητικά.

Η προστασία της υγείας των εργαζόμενων στο Δήμο είναι πρώτη μας προτεραιότητα και κάνουμε ότι είναι αναγκαίο ώστε να περιορίσουμε στο ελάχιστο την διασπορά του ιού.

Τηρούμε τα μέτρα για να προστατέψουμε τον εαυτό μας και τους συμπολίτες μας.

Γραφείο Δημάρχου

Περισσότερα Άρθρα

Πολύ ισχυρός σεισμός στη Χιλή 6,8 Ρίχτερ

Πολύ ισχυρός σεισμός της τάξεως των 6,8 Ρίχτερ σημειώθηκε στην Χιλή. Σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 51 χιλιόμετρα νότια του Σαν Πέδρο ντε Ατακάμα. Σύμφωνα με το Αμερικανικό Γεωλογικό Ινστιτούτο το επίκεντρο του σεισμού ήταν 48 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά του Σαν Πέδρο. Το εστιακό του βάθος εντοπίζεται στα 6,8 χιλιόμετρα.

Γρίπη: Οδηγίες για μαθητές και εκπαιδευτικούς- Ποια τα συμπτώματα και τι πρέπει να κάνετε

Εγκύκλιο με οδηγίες σχετικά με τα μέτρα πρόληψης κατά της διασποράς της γρίπης στις σχολικές μονάδες απέστειλε ο γενικός γραμματέας Δημόσιας Υγείας Παναγιώτης Πρεζεράκος προς το υπουργείο Παιδείας. Αναφέρεται πως με βάση τα τρέχοντα επιδημιολογικά δεδομένα για την εποχική γρίπη, έχει ξεκινήσει η περίοδος αυξημένης δραστηριότητας στην Ελλάδα. Τονίζεται εκ νέου η σημασία του αντιγριπικού […]