18 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Προστατευτικές μάσκες από τους Οικολόγους Πράσινους στο Νοσοκομείο Ναυπλίου

Παράδοση προστατευτικών μασκών πραγματοποίησαν σήμερα οι Οικολόγοι Πράσινοι στο Νοσοκομείο Ναυπλίου.

Η παράδοση έγινε από τον Συντονιστή της Εκτελεστικής Γραμματείας και συμπατριώτη μας Μανώλη Βέμη στον Διοικητή του Νοσοκομείου Ναυπλίου Θοδωρή Βασιλόπουλο.

“Η απρόσμενη έλευση του κορονοϊού άλλαξε δραματικά την πραγματικότητα και καθημερινότητα μας. Έβγαλε στην επιφάνεια τις αδυναμίες των κοινωνιών μας σε τέτοιου είδους απειλές, και ανέδειξε κάτι που οι Οικολόγοι ΠΡΑΣΙΝΟΙ λέμε εδώ και πολύ καιρό, ότι ο βιώσιμος τρόπος ζωής είναι η μόνη μας ελπίδα για ένα καλύτερο, περισσότερο ισορροπημένο αύριο, και για κοινωνίες με ανθεκτικές δομές.

Αυτήν την περίοδο μπορεί η κρίση του κορονοϊού να βρίσκεται σε ύφεση, ωστόσο ο ερχομός του φθινοπώρου και η εκ νέου έξαρση των ιώσεων θα δημιουργήσουν νέα δεδομένα, που θα κληθούμε όλοι να διαχειριστούμε με ιδιαίτερη προσοχή αλλά και προνοητικότητα.

Στο πλαίσιο αυτό και προκειμένου να συνδράμουμε, στο μέγεθος των δικών μας δυνατοτήτων, προς τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, προχωρήσαμε στη δωρεά μασκών, τύπου Χ1, στο Νοσοκομείο Ναυπλίου”, ανέφερε σχετική ανακοίνωση των Οικολόγων Πράσινων.

Περισσότερα Άρθρα

Κόρινθος: 33χρονος απήγαγε και βίασε την εν διαστάσει σύζυγό του

Στη φυλακή οδηγήθηκε μετά την απολογία του στον Ανακριτή ο 33χρονος δράστης που απήγαγε και βίασε την εν διαστάσει σύζυγό του. Ο δράστης είχε στήσει καρτέρι τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης έξω από το σπίτι της πρώην συζύγου του στην Αλμυρή Κορινθίας και μόλις η 28χρονη βγήκε, την επιβίβασε με τη βία στο αυτοκίνητό της, κάθισε στη θέση του […]

Λαϊκή Συσπείρωση: Η Πελοπόννησος και φέτος ανοχύρωτη μπροστά στον κίνδυνο δασικών πυρκαγιών!

Καμία ουσιαστική απάντηση δεν δόθηκε από την Περιφερειακή αρχή στο χθεσινό Περιφερειακό Συμβούλιο, κατά την συζήτηση της επερώτησης της Λαϊκής Συσπείρωσης για την λήψη μέτρων αντιπυρικής προστασίας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Από τις απαντήσεις που έδωσε ο Περιφερειάρχης κ. Νίκας, αποδεικνύεται ότι κανένα ουσιαστικό μέτρο δεν έχει ληφθεί από την Περιφέρεια για την ενίσχυση των μέτρων […]