19 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Προσφέρουμε μαλλιά, χαρίζουμε χαμόγελα… στον 14ο Αργειακό Μυκηναϊκό Δρόμο

Για Δεύτερη φορά ο Αργειακός Μυκηναϊκός Δρόμος θα συνδυαστεί με μια σπουδαία πρωτοβουλία κοινωνικής αλληλεγγύης, τη δράση «HAIR for HELP», μια διαδικασία στήριξης σε συνανθρώπους μας που πάσχουν από καρκίνο ή αλωπεκία και αποδεδειγμένα δε μπορούν να καλύψουν το κόστος αγοράς περούκας αποκατάστασης.

Εκφραστές της σημαντικής πρωτοβουλίας αυτής είναι οι ιδιοκτήτες της Bergmann Kord, εταιρείας μέλους του Ομίλου Ιατρικών Εταιρειών Kord Group κα Βασιλική Κορδερά και κος Βαρδής Κορδεράς.

Στα πλαίσια του 14ου Αργειακού Μυκηναϊκού Δρόμου 2019 η σπουδαία αυτή πρωτοβουλία κοινωνικής αλληλεγγύης θα πραγματοποιηθεί στον τερματισμό του μεγάλου αυτού δρομικού γεγονότος, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο της Κλινικής Μαλλιών Bergmann Kord, στο Παλαιό Δημαρχείο του Άργους, όπου εθελοντές θα μπορούν να προσφέρουν τα μαλλιά τους, αρκεί το μήκος αυτών να είναι τουλάχιστον είκοσι εκατοστά και να μην έχουν υποστεί χημική επεξεργασία, έτσι ώστε να συλλεχθούν και να φυλαχτούν μέχρι να κατασκευαστούν οι περούκες, σύμφωνα με τα διεθνή πρωτόκολλα επεξεργασίας.

(Στην φώτο η κα Βασιλική Κορδερά με τον πρόεδρο Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνική Μέριμνα & Αθλητισμός Βαγγέλη Τζαβέλλα)

Περισσότερα Άρθρα

Κώστας Τζιούμης: «Σημαντική ημέρα για τον Δήμο Τρίπολης, νέα δομή για τους ηλικιωμένους της περιοχής μας»

Στην υπογραφή σύμβασης χρησιδανείου προχώρησαν, την Τρίτη (28/3/2023), ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης και η εκπρόσωπος του Κοινωφελούς Ιδρύματος «Μιχαήλ Στασινόπουλος – Βιοχάλκο», κυρία Αλεξάνδρα Στασινοπούλου. Η σύμβαση αφορά τη χρήση του ακινήτου στο Στάδιο Τεγέας (εκεί που στεγαζόταν το Δημαρχείο Τεγέας), προκειμένου το Κοινωφελές Ίδρυμα να στεγάσει και να λειτουργήσει Πρότυπο Κέντρο Υγιούς […]

«Λείπουν» 6 εκ 250.000 ευρώ! Μαλτέζος: «Θηλιά στο λαιμό» μας παρέδωσε η διοίκηση Καμπόσου, όχι «προίκα»!

Την δημοσιονομική και οικονομική κατάσταση που παρέλαβε από την δημοτική αρχή Καμπόσου, παρουσίασε στο αποψινό δημοτικό συμβούλιο, ο δήμαρχος Άργους – Μυκηνών. Ο Γιάννης Μαλτέζος παρέθεσε τα οικονομικά στοιχεία που δεν επιτρέπουν τον ισοσκελισμό του προϋπολογισμού, ένα έλλειμα ύψους 6 εκ. 250 χιλιάδων ευρώ το οποίο ο δήμαρχος χαρακτήρισε «τερατώδες!» Η κατάρτιση του προϋπολογισμού αποτελούσε […]