12 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Προφυλακιστέος ο Πέτρος Φιλιππίδης

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα ο ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος απολογήθηκε κάτω από άκρα μυστικότητα στην ανακρίτρια για ένα βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού μετά από καταγγελίες τριών συναδέλφων του σε βάρος του.

Ο ηθοποιός κλήθηκε σε απολογία από την 15η τακτική ανακρίτρια που διενεργεί την έρευνα. Απολογήθηκε για το βαρύ κατηγορητήριο που αντιμετωπίζει και αρνήθηκε το σύνολο των κατηγοριών.

Οι υπερασπιστικοί ισχυρισμοί του, ωστόσο, δεν έπεισαν ανακρίτρια και εισαγγελέα οι οποίες με την απόφασή τους του έδειξαν το δρόμο για τη φυλακή.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha ο Πέτρος Φιλιππίδης βρίσκεται κρατούμενος στο 7ο όροφο της ΓΑΔΑ.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, βρίσκεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση μετά την ανακοίνωση της προφυλάκισης του ενώ αύριο αναμένει να μάθει σε ποιες φυλακές θα μεταφερθεί με πιθανότερο να μεταφερθεί στις φυλακές της Τρίπολης, εκεί όπου κρατούνται οι κατηγορούμενοι για σεξουαλικά εγκλήματα.

Περισσότερα Άρθρα

Δίπλωμα οδήγησης: Θεωρητικές εξετάσεις στα 17 και χρήση κάμερας – Οι δέκα βασικοί άξονες

Στις θεωρητικές εξετάσεις θα μπορούν να συμμετάσχουν με τη συμπλήρωση του 17ου έτους της ηλικίας τους οι υποψήφιοι οδηγοί ενώ όταν γίνονται 18 θα έχουν δικαίωμα, όπως συμβαίνει σήμερα, να δηλώσουν συμμετοχή στη διεξαγωγή της πρακτικής δοκιμασίας για την απόκτηση άδειας οδήγησης. Αυτό προβλέπει μεταξύ άλλων το σχέδιο νόμου του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών με […]

Ταξί συγκρούστηκε με άλογο

Σφοδρή σύγκρουση σημειώθηκε στην Παλαιά Εθνική οδό Ισθμού – Επιδαύρου, ανάμεσα σ’ ένα ταξί κι ένα άλογο. Από τη σφοδρότατη σύγκρουση, το άλογο εξέπνευσε λίγα λεπτά αργότερα ενώ ο οδηγός του οχήματος, από θαύμα, δεν υπέστη βαρύ τραυματισμό. Στο ταξί έχουν προκληθεί σοβαρές υλικές ζημιές.   ΠΗΓΗ: korinthostv.gr