18 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Πρωταθλήτριες Ελλάδας τα κορίτσια της Χοροκίνησης Ναυπλίου

Με απονομές των χρυσών μεταλλίων έκλεισε η σεζόν, παρά τις δύσκολες συνθήκες λόγω covid-19 , για τα κορίτσια της Χοροκίνησης Ναυπλίου που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στον Πανελλήνιο αγώνα αθλητικού ομαδικού χορού cheerleading (Olympus) με χορογραφία freestyle pom /κατηγορία junior(Γυμνάσιο-Λύκειο).

Εξαιρετική παρουσία είχαν και οι μικρότερες αθλήτριες, κατηγορία junior b (δημοτικά), κατακτώντας την έβδομη θέση πανελλήνια σε χορογραφία freestyle pom.

Η απονομές στα κορίτσια της Χοροκίνησης Ναυπλίου πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή το μεσημέρι μπροστά από το παλιό τελωνείο του Ναυπλίου σε μια λιτή ειδική εκδήλωση, τηρώντας τα μέτρα κατά της διασποράς του covid-19 .

Τα μετάλλια απένειμε η Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Μαρία Ράλλη και τα διπλώματα η πρόεδρος του Σωματείου Ασπασία Μαλεβίτη, ενώ το τρόπαιο παρέλαβε η ψυχή και προπονήτρια του Σωματείου Νίνα Μάρκου, παρουσία των γονέων τω, κοριτσιών.

Περισσότερα Άρθρα

Αποτελέσματα των ποδοσφαιρικών αγώνων στην Αργολίδα

Με την 2η αγωνιστική συνεχίστηκε το πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας στην Αργολίδα. Ο Παναργειακός νίκησε με πολλά γκολ απέναντι στον Ποσειδώνα Διδύμων, ο Τροιζηνιακός δεν σταματούσε να σκοράρει απέναντι στον Παμμηδεατικό, ενώ ο Φοίνικας Νέας Επιδαύρου ακόμα σκοράρει στο τέρμα του Ολυμπιακού Άργους στον αγώνα της 1ης φάσης του κυπέλλου που έγινε την Πέμπτη 1η […]