15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Πρωταθλητής ο Ολυμπιακός στο Παράλιο Άστρος Κυνουρίας

Ο Ολυμπιακός επιβεβαίωσε την κυριαρχία του και στην Ανοιχτή Θάλασσα, καθώς αναδείχθηκε τροπαιούχος στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ΟΠΕΝ κατηγορίας που ολοκληρώθηκε με απόλυτη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία στο Παράλιο Άστρος της Κυνουρίας, την Κυριακή (13/9) το μεσημέρι, με τη συνδιοργάνωση της ΚΟΕ, του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας και τους ΚΟΑΤ (και με τα ειδικά υγειονομικά πρωτόκολλα).

Οι ερυθρόλευκοι πρώτευσαν στη Γενική βαθμολογία με 157 βαθμούς, ενώ πήραν και τις επιμέρους βαθμολογίες των Ανδρών με 81 β. και των Γυναικών με 76 β.

Τη δεύτερη θέση στη Γενική πήρε το «ανεβασμένο» Παλαιό Φάληρο με 67 β., ενώ αναδείχθηκε δεύτερο και στις βαθμολογίες των Ανδρών (38 β.) και των Γυναικών (29 β.).

Στη Γενική βαθμολογία τρίτος ήταν ο Άρης Θεσσαλονίκης με 47 β., όπως και σε αυτήν των Ανδρών με 22 β. Στις Γυναίκες τρίτη αναδείχθηκε η ΑΕ Χαϊδαρίου με 27 β.

Βαθμολογία πρωταθλήματος Open Water

Περισσότερα Άρθρα

Μπάσκετ: Προπόνηση επίλεκτου κλιμακίου Παμπαίδων στη Νεμέα

Στα πλαίσια του Αναπτυξιακού Προγράμματος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, πραγματοποιήθηκε προπόνηση επίλεκτων αθλητών (παμπαίδων) γεννημένων το έτος 2007 των Ενώσεων Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. και Ε.Σ.Κ.Α.Κ., στο κλειστό γυμναστήριο της Νεμέας. Η προπόνηση διεξήχθη υπό την επίβλεψη των Ομοσπονδιακών προπονητών, κ. Γιάννη Χρυσανθόπουλου και κ. Γιάννη Καλαμπόκη, αλλά και των Περιφερειακών Προπονητών κ. Νικόλαου Αλειφέρη (ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ) και κ. […]

Οι πολύ ταλαντούχοι μικροί Ερμή Κιβερίου και Ναυπλίου 2017

Οι ανδρικές τους ομάδες πρωταγωνιστούν στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΑ αλλά και τα πιτσιρίκια δείχνουν ότι βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο… Καταπληκτικό λοιπόν παιχνίδι των ομάδων Κ14 μεταξύ του Ερμή Κιβερίου και του Ναυπλίου 2017, έγινε σήμερα στο Κιβέρι, κάτι που δείχνει και την πολύ καλή δουλεία των δύο πρωτοπόρων της Α1 Κατηγορίας στον τομέα […]