18 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Πρόστιμα στο Ναύπλιο από το Λιμενικό για άσκοπη μετακίνηση

Οι κλήσεις για άσκοπη μετακίνηση δίνουν και παίρνουν στο Ναύπλιο καθώς μόνο την Κυριακή 29 Μαρτίου το πρωί και μόνο από το Λιμενικό επιβλήθηκαν 5 πρόστιμα σε ισάριθμους πολίτες.

Εντολή για αυστηροποίηση των ελέγχων της απαγόρευσης κυκλοφορίας και επιβολή των ανάλογων προστίμων έχουν λάβει οι αρμόδιες αρχές.

Το πρωί της Κυριακής λόγω και του καλού καιρού αρκετοί ήταν αυτοί που επέλεξαν να βγουν στην παραλία του Ναυπλίου κυρίως για βόλτα.

Σε πέντε από αυτούς που στερούνταν τα απαραίτητα συνοδευτικά έγγραφα ή της αστυνομικής τους ταυτότητας, επιβλήθηκαν πρόστιμα 150 ευρώ από άνδρες του λιμενικού.

Επίσης πρόστιμο επιβλήθηκε και σε ερασιτέχνη αλιέα που επέλεξε να πάει για ψάρεμα με την βάρκα του και εντοπίσθηκε από το λιμεναρχείο κατά παράβαση των μέτρων που δεν προβλέπουν τέτοια δραστηριότητα.

Οι πολίτες θα πρέπει να είναι προσεκτικοί να έχουν όλα τα δικαιολογητικά έγγραφα κοντά τους ενώ δεν θα πρέπει να παρεκκλίνουν και από την δηλωμένη πορεία που αναγράφεται στο έντυπο.

Περισσότερα Άρθρα

Ποια καταστήματα ανοίγουν από αύριο – Ποιοι οι νέοι κανόνες λειτουργίας

Συνεχίζεται αργά αλλά σταθερά η μετάβαση των πολιτών στην κανονικότητα προ κορωνοϊού. Από χθες Σάββατο 6 Ιουνίου οι χώροι εστίασης, τα εστιατόρια των ξενοδοχείων, τα beach bar στις παραλίες και τα αναψυκτήρια σήκωσαν ρολά. Μουσική κι αλκοόλ επιτρέπονται πλέον στις παραλίες, ωστόσο, διατηρούνται οι αποστάσεις και τα μέτρα αυτοπροστασίας. Από αύριο Δευτέρα 8 Ιουνίου επανέρχονται σε λειτουργία κι άλλοι κλάδοι που δραστηριοποιούνται στην διασκέδαση. Συγκεκριμένα επαναλειτουργούν: – κέντρα […]

ΣΥΡΙΖΑ: Χάσμα με την κυβέρνηση, μιλά για «πόλεμο» με άμαχους, πρόσφυγες, μετανάστες – Άφαντος ο Τσίπρας

Η αξιωματική αντιπολίτευση δεν δείχνει καμία διάθεση να βρεθεί κοινό σημείο επαφής με την κυβέρνηση Σκληρή κριτική προς την κυβέρνηση, την οποία κατηγορεί για ακροδεξιά πολιτική και για σκηνοθετημένο πόλεμο στον Έβρο, επιμένει να ασκεί ο ΣΥΡΙΖΑ και ενώ η πολυήμερη απουσία του Αλέξη Τσίπρα προκαλεί ερωτηματικά, αλλά και τα βέλη από το Μέγαρο Μαξίμου. […]