19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Πτώση αεροσκάφους στα Ιωάννινα: Εντοπίστηκε η σορός του 32χρονου πιλότου

Το σημείο όπου είχαν εντοπιστεί τα συντρίμμια του εκπαιδευτικού αεροσκάφους προσέγγισαν λίγο πριν τις δέκα το πρωί δυνάμεις της ΕΜΑΚ που επιχειρούν στην περιοχή.

Οι διασώστες εντόπισαν τη σορό του 32χρονου πιλότου σε πολύ μικρή απόσταση από το σημείο που συνετρίβη το αεροπλάνο, όπως μεταδίδει το  epiruspost.gr.

Την αμέσως επόμενη ώρα αναμένεται να συνδράμει το ελικόπτερο του ελληνικού στρατού ώστε να γίνει η ανάσυρση της σορού.

Σύμφωνα με την πρώτη εικόνα που έχουν οι αρχές φαίνεται ότι ο νεαρός πιλότος «εγκλωβίστηκε» στην ομίχλη που κάλυπτε την περιοχή την ώρα της πτήσης με αποτέλεσμα το αεροσκάφος να προσκρούσει στις πλαγιές του Μιτσικελίου.

Η επιχείρηση ξεκίνησε νωρίς το πρωί από το οροπέδιο του Μιτσικελίου όπου παραμένουν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής, της ΕΜΑΚ, της Αστυνομίας και της Πολιτικής Προστασίας.

ΠΗΓΗ

Περισσότερα Άρθρα

Οικογενειακή τραγωδία στην Κρήτη: Ζευγάρι πέθανε από κορονοϊό με διαφορά λίγων ωρών

Μία οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε τις προηγούμενες ημέρες στο Ηράκλειο όταν ένα ζευγάρι «έφυγε» από κορονοϊό με διαφορά μόλις λίγων ωρών. Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα ξεκίνησαν το βράδυ της περασμένης Τετάρτης όταν μία 68χρονη παρουσίασε σοβαρές επιπλοκές από τον κορονοϊό και έχασε τη μάχη με τη ζωή βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά της. Το […]

Έβαλε τέλος στη ζωή του ανήμερα των Χριστουγέννων

Μέσα σε μια λίμνη αίματος εντοπίστηκε αργά το απόγευμα των Χριστουγέννων ένας 67χρονος άνδρας στην περιοχή της Νεάπολης Λασιθίου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τον άτυχο άνδρα που ζούσε μόνος του βρήκε μέσα στο σπίτι του στον οικισμό Κουνάλι, συγγενικό του πρόσωπο που ειδοποίησε τις αρχές. Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία και ο ιατροδικαστής Ο 67χρονος […]