12 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Πτώση μονοκινητήριου αεροπλάνου στις Σέρρες

Πτώση μονοκινητήριου αεροπλάνου Τσέσνα σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας, σε πρόσοψη σπιτιού στην Πρώτη Σερρών. Στο σημείο έσπευσαν αμέσως δυνάμεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο χειριστής του μονοκινητηρίου φέρει μόνο επιφανειακά τραύματα και εκδορές, ενώ είναι καλά στην υγεία του. Άμεσα μάλιστα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών.

Πρόκειται για 19χρονο, ο πατέρας του οποίου κατάγεται από το Ροδολίβος και η μητέρα του από το Βαλτερό. Ο νεαρός πιλότος φοιτά στη Σχολή Πολιτικής Αεροπορίας Αλεξανδρούπολης.

Σύμφωνα με πηγές, ήταν απ’ τις πρώτες εκπαιδευτικές πτήσεις του πιλότου, όταν, υπό άγνωστες συνθήκες, το αεροπλάνο του πιάστηκε πάνω σε πλάτανο και έπεσε.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, Diktyo TV, serraikanea.gr

 

Περισσότερα Άρθρα

Επίσημο: Κλείνουν τα σχολεία σε όλη τη χώρα

Έπειτα από εισήγηση της επιτροπής αποφασίστηκε ότι από την Τρίτη αναστέλλεται η δια ζώσης λειτουργία των σχολείων. «Συγκεκριμένα, η επιτροπή εισηγήθηκε η εκπαιδευτική διαδικασία σε όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες να συνεχιστεί υπό το καθεστώς τηλεκπαίδευσης μέχρι τις 29 Μαρτίου σε όλη την Επικράτεια»,  ανέφερε ο Νίκος Χαρδαλιάς. Ξεκαθάρισε επίσης πως για την Καθαρά Δευτέρα δεν […]

Νέα υποψηφιότητα στην ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ

Η Βασιλική Μπούρη έχει καταγωγή από το Καπαρέλι και είναι ιδιωτική υπάλληλος. Για δεύτερη φορά θα είναι υποψήφια μαζί με τον Δήμαρχο των έργων Δημήτρη Καμπόσο στις επερχόμενες εκλογές του Οκτωβρίου! Τις ευχόμαστε καλή επιτυχία!