15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Πτώση χωμάτινου όγκου στη διώρυγα του Ισθμού της Κορίνθου

Πτώση χωμάτινου όγκου, στο πρανές της Πελοποννήσου, σημειώθηκε σήμερα το πρωί στη διώρυγα του Ισθμού της Κορίνθου.

Όπως ανακοινώθηκε από την εταιρεία Διώρυγος Κορίνθου, «η κατάπτωση σημειώθηκε λόγω μη προβλεπόμενων γεωλογικών συνθηκών», ενώ «οι εργασίες αποκατάστασης βάθους ξεκίνησαν άμεσα και θα εκτελούνται επί 24ώρου βάσεως έως ότου απομακρυνθούν περί τα 700 κυβικά υλικού».

Σύμφωνα πάντα με την εταιρεία, «οι εργασίες αποκατάστασης εκτιμάται ότι θα ολοκληρωθούν αύριο Σάββατο, κατά τις απογευματινές ώρες, και η διώρυγα θα λειτουργήσει κανονικά εξυπηρετώντας τη ναυσιπλοΐα».

Περισσότερα Άρθρα

Ξεπερνάνε κάθε πρόβλεψη τα κρούσματα σήμερα στην Αργολίδα

Κορονοϊός στην Αργολίδα: Διψήφια κρούσματα και πάλι

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 1.533 νέα κρούσματα κορονοϊού σήμερα 16/3, με την Αττική να έχει τις περισσότερες μολύνσεις. Συγκεκριμένα η Αττική καταγράφει 666 νέα κρούσματα, ενώ η Θεσσαλονίκη ακολουθεί με 148. Η Αργολίδα καταγράφει 15 κρούσματα και η Κορινθία 19. Αναλυτικά:  

Έκλεψε τις εντυπώσεις το περίπτερο του Δήμου Ναυπλιέων στην έκθεση «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO 2022»

Με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκαν στις 16 Νοεμβρίου 2022 τα εγκαίνια της Έκθεσης «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO». Με το μήνυμα «Όλη η Πελοπόννησος σε μία έκθεση» το μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός της Πελοποννήσου, η «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO 2022» άνοιξε τις πύλες της στο κοινό για 6η συνεχόμενη χρονιά στις εγκαταστάσεις του κτιρίου Φραγκίστα στο 4ο χλμ. Άργους – Ναυπλίου. Την […]