15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Πυροβολισμοί με έναν νεκρό στην Ομόνοια

Ένα άτομο έπεσε νεκρό από πυροβολισμούς στο κέντρο της Αθήνας και πιο συγκεκριμένα κοντά στην πλατεία Ομονοίας, στην οδό Κρήτης 43.

Η αστυνομία έσπευσε στο σημείο και διεξάγει έρευνα για τις συνθήκες του αιματηρού επεισοδίου, το οποίο προστέθηκε στη μεγάλη λίστα των εγκληματικών ενεργειών που έχουν καταγραφεί το τελευταίο διάστημα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το θύμα βρισκόταν σε καφετέρια, όταν δύο ένοπλοι άνοιξαν πυρ και αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή με υψηλού κυβισμού μοτοσυκλέτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένας από τους δύο εκτελεστές πυροβόλησε στο κεφάλι το θύμα, το οποίο, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, είναι αλβανικής καταγωγής.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών.

Περισσότερα Άρθρα

Σύναξη Μοναχών και Μοναζουσών της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδος

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως Θεοτόκου Καλαμίου, η δεύτερη σύναξη για το 2019 μοναχών και μοναζουσών της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδος με τη μέριμνα του οικείου ποιμενάρχου, Μητροπολίτου Αργολίδος κ. Νεκταρίου. Στην Ιερά Μονή Καλαμίου τελέσθηκαν ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία χοροστατούντος και λειτουργούντος του Μητροπολίτου Αργολίδος κ. Νεκταρίου. Καλεσμένος του Σεβασμιωτάτου για να […]

Συλλήψεις και συμβάντα σε Αργολίδα, Κορινθία, Μεσσηνία

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ Συνελήφθη ένα άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (28.8.2020) το πρωί, στο Άργος Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αργολίδας, 25χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άργους-Μυκηνών. Συνελήφθη ένα άτομο για κλοπή Συνελήφθη, χθες (28.8.2020) το πρωί, στο Άργος Αργολίδας, […]