15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Πυροβολισμοί σε κεντρικό δρόμο στη Θεσσαλονίκη!


Άγνωστοι άνοιξαν πυρ στη μέση του δρόμου σε πολυσύχναστο σημείο της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες υπάρχουν αναφορές για δύο τραυματίες.
Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τις 15:00 το μεσημέρι της Πέμπτης στην οδό Κ. Καραμανλή, στο ύψος της οδού 28ης Οκτωβρίου. Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν στο thestival.gr, ότι κατά το περιστατικό τραυματίστηκαν δυο άτομα. Ο πρώτος έφυγε με το όχημα που είχε έρθει και ο δεύτερος έφυγε πεζός.

Μόλις το περιστατικό καταγγέλθηκε στην Άμεση Δράση σήμανε συναγερμός. Ο χώρος αποκλείστηκε από αστυνομικές δυνάμεις.

πηγη:cnngreece.gr

Περισσότερα Άρθρα

Πρόστιμα στο Ναύπλιο από το Λιμενικό για άσκοπη μετακίνηση

Οι κλήσεις για άσκοπη μετακίνηση δίνουν και παίρνουν στο Ναύπλιο καθώς μόνο την Κυριακή 29 Μαρτίου το πρωί και μόνο από το Λιμενικό επιβλήθηκαν 5 πρόστιμα σε ισάριθμους πολίτες. Εντολή για αυστηροποίηση των ελέγχων της απαγόρευσης κυκλοφορίας και επιβολή των ανάλογων προστίμων έχουν λάβει οι αρμόδιες αρχές. Το πρωί της Κυριακής λόγω και του καλού […]

Σύλληψη 53χρονου στο Ναύπλιο με την βοήθεια αστυνομικού σκύλου – Κατασχέθηκαν όπλα και ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες (9.7.2020) το πρωί, στο Ναύπλιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ναυπλίου και τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου «DECO» ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Αργολίδας ένας 53χρονος ημεδαπός. Σε έρευνες που έγιναν σε οικίες του, στο Ναύπλιο, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν, ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -66,9- γραμμαρίων, -27- σπόροι κάνναβης, πιστόλι, γεμιστήρας, -147- φυσίγγια και χρήματα.