18 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Πυροβολισμοί ΤΩΡΑ στην Πάτρα – Ένας τραυματίας

Συναγερμός έχει σημάνει στην Πάτρα, εξαιτίας επεισοδίου με πυροβολισμούς που σημειώθηκε στην οδό Κορίνθου, στο ύψος της διασταύρωσης για Αγία Σοφία.

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, ένα άτομο έχει τραυματιστεί και βρίσκεται πεσμένο στο έδαφος, ενώ στην περιοχή σπεύδει η αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως για τους πυροβολισμούς αναζητούνται δύο άτομα, με μαύρα ρούχα, που επέβαιναν σε όχημα, το οποίο εκτιμάται ότι εγκατέλειψαν, έπειτα από το επεισόδιο. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο ένας από τους δυο που αναζητούνται ίσως να έχει επίσης τραυματιστεί από αντικείμενο.

 

Πηγή: thebest.gr, dete.gr, patrastimes.gr

Περισσότερα Άρθρα

«Τα Δάκρυα της Αγαπημένης»: Ένα βιβλίο εμπνευσμένο από την τραγική ζωή του Αλέξη Γκόλφη…

Το νέο συναρπαστικό βιβλίο της συγγραφέως και δημοσιογράφου Ζωής Ράπτη, με τίτλο «Τα Δάκρυα της Αγαπημένης» που κυκλοφόρησε πριν λίγους μήνες κερδίζοντας γρήγορα την καρδιά των αναγνωστών, εξαντλήθηκε και επανακυκλοφορεί, συνεχίζοντας την πορεία του σε επιλεγμένα βιβλιοπωλεία. Όπως δήλωσε και στα social media, η συγγραφέας εμπνεύστηκε από τις διηγήσεις του ηθοποιού Αλέξη Γκόλφη, τον καιρό που έμεναν στην ίδια γειτονιά […]

Το Αναπλιώτικο Καρναβάλι: Όλη η πόλη μια σκηνή- Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων

Ο χαιρετισμός του Δημάρχου, Δημήτρη Κωστούρου: Φίλες και φίλοι, Παρά το γεγονός ότι Καρναβάλι σηματοδοτεί την έναρξη της Σαρακοστής παραδοσιακά ήταν και παραμένει μια περίοδος εκτόνωσης και ξεγνοιασιάς για όλους. Το Αναπλιώτικο Καρναβάλι είναι στενά συνυφασμένο με την πολιτισμική κληρονομιά του τόπου μας και αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα πολιτιστικά γεγονότα του δήμου. Συνοδεύεται από […]