17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Πόσα λεφτά άρπαξαν οι δράστες που ανατίναξαν το ΑΤΜ στην Παλαιά Επίδαυρο;

Γερή “μπάζα” φαίνεται πως έκαναν οι άγνωστοι δράστες που τα ξημερώματα ανατίναξαν το ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας στην Παλαιά Επίδαυρο Αργολίδας.

Οι δράστες τοποθέτησαν εκρηκτικό μηχανισμό στο τραπεζικό μηχάνημα αυτόματης ανάληψης και κατάφεραν σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες να αποσπάσουν το χρηματικό ποσό των 125 χιλιάδων ευρώ.

Οι αστυνομικές αρχές χτενίζουν την περιοχή για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών που πιθανολογούν ότι είτε κινήθηκαν προς την Κορινθία ή παραμένουν ακόμα στην Αργολίδα και κρύβονται σε ορεινή περιοχή.

Περισσότερα Άρθρα

Γέμισε φανουρόπιτες το Ναύπλιο

Πανηγυρικά εορτάστηκε η μνήμη του Μεγαλομάρτυρα Αγίου Φανουρίου στο ομώνυμο εκκλησάκι που είναι αφιερωμένο στον Άγιο, στις παρυφές του Παλαμηδίου στο Ναύπλιο, Τετάρτη 26 Αυγούστου 2020. Πρόκειται για ένα εκκλησάκι που ανήκει στον ιερό ναό της Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου και κάθε χρόνο παραμονή της εορτής του Αγίου Φανουρίου, από νωρίς το απόγευμα γυναίκες κυρίως, πηγαίνουν τις […]

Ο Σύλλογος Γονέων του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας λέει ΟΧΙ στη ζωντανή μετάδοση των μαθημάτων

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Μουσικού σχολείου Αργολίδας αποδέχεται και συντάσσεται με τις αποφάσεις της Πανελλήνιας Ένωσης Γονέων Μουσικών και Καλλιτεχνικών Σχολείων Ελλάδας , της ΑΣΓΜΕ, της ΔΟΕ, της ΟΛΜΕ, των Πρυτανικών αρχών πολλών Πανεπιστημίων, της Παν. Ένωσης Διευθυντών σχολικών μονάδων ΠΕ και πολλών άλλων Επιστημονικών φορέων της Εκπαίδευσης τόσο για το νομοσχέδιο που […]